Nyt

Aarhus Universitetshospital, indgang B1; Foto: Maps

Afdeling B101 på det der lokalt stadig kaldes for Skejby Sygehus, er så vidt jeg kan se relateret til behandling af kræftpatienter. Politiet eftersøger en 18-30 årig mand, ‘Mellemøstlig af udseende’. Fra Døgnrapporten for Østjyllands Politi – Mænd stjal håndsprit og truede med at stikke med kniv. Se evt. tidligere post.

“Vagterne på Aarhus Universitetshospital modtog søndag kl. ca. 22.09 en indbrudsalarm fra afdeling B101. Én af vagterne cyklede derfor til afdelingen.

Da vagten nåede frem til døren ind til gangen, hvor alarmen var gået, så han en mand krydse gangen. Han ringede herefter til de øvrige vagter på stedet, da de ikke vidste, hvor mange gerningsmænd der var. Da de gik ind til gerningsstedet, så de en mand løbe fra stedet med flere poser, og én af vagterne satte derfor i løb efter ham.

Gerningsmanden råbte til vagten, at han ikke skulle komme nærmere, og at han ville stikke ham med en kniv, hvis han gjorde det. Gerningsmanden havde i flugten smidt poserne fra sig, der viste sig at indeholde 27 flasker håndsprit og to bærbare computere.

ANNONSE