Tavle

Foto: Pressefoto / Galerie Reinhard Hauff

Som jeg har beskrevet tidligere, så udspiller min kunstneriske “karriere” sig med lodder og trisser. Det er ikke mange udstillinger, jeg har haft siden 2004. Men på den anden side vil interessen ikke helt dø ud.

Sidste år udstillede jeg i Læsø Kunsthal som en del af udstillingen Den politiske kunst sammen med Banksy, Kristian Hornsleth, Lars Vilks og Dan Park med flere (Ai Weiwei trak sig fra udstillingen, da han angiveligt ikke ville udstille sammen med Vilks, Park og undertegnede).

I år er jeg så med på gruppeudstillingen MAD AS HELL. Decades of Protest i Galerie Reinhard Hauff, hvor jeg havde en soloudstilling engang i en fjern fortid (i begyndelsen af 00’erne – resten fortoner sig). Den soloudstilling blev ikke noget springbræt til den internationale kunstverden, og i årene efter koblede jeg ud fra kunstverdenen for i stedet at uddanne mig til journalist på Danmarks Journalisthøjskole (fra 2004).

ANNONSE

Nogen strålende journalistisk karriere blev det heller ikke til, selvom det begyndte udmærket med et sommervikariat på Weekendavisen, allerede inden jeg var helt færdiguddannet i 2008.

Men tilbage til Mad As Hell. Olafur Eliasson er stjernenavnet på udstillingen, og jeg bliver kun nævnt i anmeldelsen på kun af den lave pris på mit værk (som mig bekendt er en akvarel, ikke en gouache (måske husker og ser jeg forkert?)). Men lidt har naturligvis også ret.

Akvarellen er i øvrigt en illustration til teksten Du bringer mit pis i kog, der handler om mine oplevelser på Stockholm Art Fair. Den kan læses her.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria