Nyt

Video af Tobias Rathjen, 15. februar 2020; Foto: Bitchute

Onsdag aften myrdede 43-årige Tobias Rathjen 10 personer, hovedsageligt indvandrere, på to vandpibecaféer i Hanau , lidt øst for Frankfurt. Han afsluttede dagen med at myrde sin 72-årige mor, og begå selvmord. Politiet efterforsker det som terror, og da gerningsmanden er hvid, klistrer medierne som forventeligt både højreekstremisme- og nazi-etiketter på drabene. Der er nu, som Daniel Beattie opridser, blot tale om ‘alment højreorienterede temaer generelt’.

Der er en hel del materiale om gerningsmanden på nettet, herunder videoer og en 24 sider lang bekenderskrivelse. Seneste video, offentliggjort i lørdags, omhandler USA, som han mener er styret af en hemmelig satanistisk organisation, der blandt andet torturerer børn.

Bekenderskriftet er idioti på et højere plan, og selvom medierne fokuserer på hans (racebaserede) fremmedhad, så fylder det faktisk meget lidt i manifestet. Han vil godt nok udslette befolkningen i islamiske lande, men også Israel, Indien, Vietnam, Laos, Cambodia, samt Afrika, Syd- og Mellemamerika, Caribien og halvdelen af befolkningen i Tyskland. Islam nævnes kun en enkelt gang – det samme gør brystvorter, Jürgen Klinsmann og Sharon Stone.

ANNONSE

Han fabler om en ‘Schattenregierung’ og ‘Geheimdienst’, men konkretiser dog, at antipatien til muslimer, kom efter et bankrøveri i 1999, hvor han kunne konstatere, at 90 pct. af de billeder politiet viste ham af mistænkte, enten var tyrkere eller nordafrikanere.

Tobias Rathjens primitive hjemmeside fuldender billedet af den totale konspirationsteoretiker. Han henviser til Emery Smith, en kapacitet indenfor UFO’er og David Paulides, en mand der er kendt for at jagte ‘Bigfoot’, og blandt andet er involveret i Farsigt.org. Vi taler 9/11, Area 51, aliens, JFK, Martin Luther King, og den ufiltrerede looisme fra nettets overdrev. Ikke et højreorienteret overdrev, nærmere et overdrev hinsides ideologi.

Angrebet vil selvfølgelig blive brugt politisk. Tidligere idag kædede journalist Uffe Gardel mordene sammen med AfD, og da jeg høfligt påpegede, at AfD ikke har noget med det at gøre, så fik jeg forklaringen ‘åndelig brandstifter’. Senere på dagen skrev journalist Adam Holm, at det er ‘fristende at afvise ham som mentalt afsporet’, men at det var ‘for enkelt’, hvorefter der sluttes…

“Hans blodige udåd må kalde på en nøjere granskning hos de, der støber de åndelige kugler i diskussionen om ’os’ og ’dem’. Og det må samtidig kalde på fortsat selvransagelse hos de, som ikke kan tilbyde brugbare (og måske ’uprogressive’) løsninger på multikulturalismens problemer.” (Adam Holm, 20. februar 2020)

For et par timer siden indkaldte organisationen ‘Ord har konsekvenser’ (40 muslimske og venstreradikale grupper) til demonstrationforan Christiansborg med krav om ‘et forbud ved lov mod antiislamisme’.

 

ANNONSE