Video 1

I onsdags fyldte Asger Aamund for anden gang Helsingør Domkirke med et timelangt foredrag. Der var ikke en ledig stol, og der er mange pladser i kirken. Anden halvdel er helliget islam og det forekommer mig, at Aamunds bedømmelse af islam skærpes for hvert år, der går.

Aamunds foredrag i Helsingør i 2015 er set af 46.000 mennesker. Så store kirker har vi ikke. Lad dette foredrag blive endnu større.  Aamund ser foreløbig ud til at slå rekorder, 3.800 visninger på mindre end et døgn. I 2017 talte Aamund i Hørsholm Kirke. Stor tak til video-Eyvind og hans makker.

Apropos “kristofobi” se dagens Report: Record 3,000 Christian Sites in Europe Vandalized in 2019.Der findes en endnu alt for svag kirkelig opposition imod islam og en af historiens værste paver: Germany:Catholic and Protestant leaders launch “attack” on export of “fundamentalist Islam.”

ANNONSE
ANNONSE