Kopierede/fra hoften

Den kreative klasse har det med at dække over hinanden. Mens samme klasse omvendt er klar til at udskamme og håne sine politiske modstandere ved enhver lejlighed.

Forleden kom det frem, at politikeren Claus Kongsted Meyer på Facebook havde hånet og skrevet nedsættende om en ung handicappet mand.

Claus Kongsted Meyer har forsøgt at komme på stemmesedlen hos Uffe Elbæks parti Alternativet. Og han har været et aktivt medlem af Alternativet i København.

“Han er grim,” erklærer den klimabevidste Claus Kongsted Meyer om den unge handicappede mand.

Den grove offentlige udskamning kommer i kølvandet på, at det handicappede mobbeoffer forsøger at komme ind på det danske arbejdsmarked. Men han får i stedet at vide, at han er ”grim” af Claus Meyer, der ville vælges for Alternativet ved kommunalvalget i 2017.

Nu skulle man tro, at de fleste ville lægge afstand til de hadske ord. Men sådan er det ikke hos de venstreorienterede i den kreative klasse.

Den kendte filminstruktør Søren Fauli, der også slår sine folder i radiosuccesen Mads & Monopolet på DR, kommer straks sin kollega til undsætning.

“Det kunne også være ironisk ment,” erklærer filmmanden Søren Fauli om de hårde ord mod den handicappede mand.

Både Søren Fauli og Claus Kongsted Meyer arbejder i den danske filmbranche. Fauli har instrueret både reklame- og spillefilm, og Claus Kongsted Meyer driver filmselskabet BumbleBee Productions.

Filminstruktøren Søren Fauli har ved flere lejligheder fortalt, at han stemmer på Det Radikale Venstre.

“De radikale ved man, hvor man har,” udtaler Søren Fauli, da han skal beskrive sit parti.

Den kreative klasse har stor empati og omsorg – men mest for hinanden.

(Mere om Claus Kongsted Meyer her)

Se også
Terror i Sverige: 29-årig forsøgte at køre firehjulstrækker ind i hal under håndboldkamp – ‘folk ska dö’

ANNONSE