Nyt

Helsingørs største boligområde og indvandrerghetto fejrede lørdag 50 års jubilæum. Det sociale boligbyggeri Vapnagaard fejrer det med en kæmpe islamisk halalbuffet med mellemøstlig mad.

Der bor stadig mange danskere i boligområdet. Det anslås, at cirka totredjedele af beboerne har dansk baggrund. Men danskerne er i dag underlagt muslimernes shariakrav om halalmad.

“Så slipper vi for diskussioner (med muslimerne, red.),” erklærer beboerformanden Anje Holmstad.

Sidst i 1960erne flytter de første danske familier ind i boligområdet Vapnagaard i Nordsjælland. Her er plads til cirka 4000 beboere. I løbet af de næste årtier udvikler boligområdet sig til et kriminelt ghettoområde med store beboergrupper af mellemøstlige migranter og romaer.

Vapnagaard er blevet stærkt islamiseret. På boligselskabets hjemmeside bliver der for eksempel informeret om den muslimske ramadanmåned.

Kriminaliteten lægger sig ofte som en dyne over indvandrerghettoen i Helsingør. Så sent som i juni stikker to drenge ild til en campingvogn i Vapnagaard. Pyromanerne beskrives som “udenlandske af udseende”.

Vapnagaard har tidligere oplevet et røveri, hvor to udlændinge på 9-10 år røver en lille dreng på kun syv år. Drengene truer den syvårige. De spænder ben for ham og får ham væltet omkuld på jorden. Her holder den ene gerningsmand offeret fast, mens den anden udenlandske dreng gennemroder offerets lommer og tager hans mobiltelefon. Kriminaliteten starter tidligt i Vapnagaard.

ANNONSE

Nu kan de mange romaer og muslimer fejre boligområdets jubilæum. Og i dag kan beboerne blandt andet spise gratis halalkylling samt de mellemøstlige anretninger bulgursalat, humus og baba ganoush.

“Hvis man ikke lige kan få en oksehakkebøf, så kan man jo spise noget humus,” erklærer den islamofile beboerformand fra Vapnagaard-ghettoen.

Et ægte gammelt dansk boligbyggeri har transformeret sig til en indvandrerghetto, hvor dansk mad og kultur ikke længere er velkommen.

Når muslimer rykker ind, så bliver dansk kultur udskiftet med mellemøstlige tilstande. Spørg bare de danske beboere i Vapnagaard i Helsingør.

Islamiseringen kører for fuld damp.

Se også
Enhedskommunister på sengekanten (dokufiktion)

ANNONSE