Kommentar

De Trump-hadende medier har gjort jobbet for Trump ved at være besat af ham. Der er nu åbnet et ”Donald J. Trump Presidential Twitter Library” i Washington. Her hænger også billedet som viser Trump som George Washington, som krydser floden Delaware. Når medierne ikke kan levere det de påstår, bliver Trump siddende tilbage med overtaget. 

 

Da Donald Trump blev valgt blæste eliten til kamp. De ville have revanche. Hele deres politik har handlet om at de aldrig har accepteret resultatet. De har fremstillet Trump som illegitim og uværdig.

The ”Russia Collusion” var våbnet som skulle fjerne ham. De Trump-hadende medier, Demokraterne, Hollywood, Silicon Valley og Obamas sikkerhedschefer som er fortsat med at spille en åben politisk rolle, lagde op til domfældelse når Mueller-rapporten kom.

ANNONSE

Da Mueller ikke leverede det forventede, rev det tæppet væk under hele deres argumentation. De sad tilbage med ”obstruction of justice” og en eventuel rigsret. Der er for lidt til at bære en sag. Speaker of the House, Nancy Pelosi, kan godt sige bag lukkede døre at hun ønsker at se præsidenten i fængsel, men hun tør ikke sætte en rigsretssag i gang. Men næsten alle de Demokratiske kandidater gør det. Mange mener det vil give Trump sejren i 2020.

At vi har nået et vendepunkt tyder alt vrøvlet med George Stephanopoulos på. Stephanopoulos forsøgte at lokke Trump ud på glatis ved at spørge om hvordan han ville reagere hvis en fremmed magt tilbød ham negativ information om modkandidaten. Han nævnte Rusland og Kina. Trumps svar er mere gennemtænkt end det modstanderne forstod. Trump brugte Norge som eksempel. Hvis “Norway” henvendte sig og sagde det sad på interessant information, ville jeg lytte på den, hvis der var noget betænkeligt ved den ville jeg have kontaktet FBI, sagde Trump.

Men det var ikke det de Trump-hadende medier og Demokraterne “hørte”. De “hørte” at Trump nærmest tilstod det de hele tiden har hævdet: At han samarbejdede med russerne. De “glemte” Muellers konklusion: At der ikke fandtes noget bevis på sådan et samarbejde i 2016. Nu sad Trump og indrømmede, at han ville gøre det i 2020 hvis han fik chancen.

De gik bananas og når man hører hvor “over the top” de er, får man mistanke om at Trump vidste akkurat hvad han gjorde. Han ville lade Demokraterne og de Trump-hadende medier afsløre sig selv. Han ved at han står på sikker grund. Demokraterne og medierne kan rase så meget de vil. Det gør ikke indtryk.

Barr

Men det, som gør at Trump provokerer Demokraterne og medierne helt bevidst, er at han ved hvad der kommer: Han ved at med William Barr som justitsminister har han sikret sig en politiker og fagmand som har det der behøves for at tage et opgør med korruptionen under Obama.

Joe Biden gentog denne uge, at Obamas to perioder var skandalefrie.

Tom Fitton fra ”Judicial Watch” kunne i nat fortælle om dokumenterne de har fået udleveret, som viser at det var en repræsentant for senator John McCain som foreslog at Skattevæsenet skulle plage livet af højreorienterede grupperinger som Tea Party-bevægelsen. Skattedirektøren Lois Lerner behøvede ingen overtalelse. Hendes forvaltning “gik efter” de højreorienterede. Det blev en stor skandale da Tea Party-folkene forstod tegnene. Obama beskyttede hende og hun har aldrig måttet stå til ansvar, i lighed med andre tjenestemænd under Obama. Denne immunitet mod at blive stillet til ansvar er et gennemgående træk ved Obamas otte år.

Forsyner sig

Hvis du tillader bureaukratiet at blive et politisk våben vil det åbne døren for anden korruption. Du tillader bureaukraterne at bryde med den etik og pligtmoral som en forvaltning må have for at tjene borgerne. Hvis ikke bliver bureaukraterne en herskerkaste som tager sig stadig større friheder.

Samme tendens er synlig i alle vestlige lande: Bureaukratiet fortolker demokratiske valg. Det nye højre har ikke helt forstået at statsapparatet er fyldt af folk som vil sabotere en ny politik. Denne taktik er snu: Hvis vælgerne ser at der ikke sker nogen forandring, vil de skuffet vende sig bort.

Overmod

Barr har i et interview til CBS for nylig sagt, at han får dårligere svar i dag end da han tiltrådte, når det gælder kontraefterretningen/spionagen mod Trump. Måden Barr siger det på, signalerer at han ikke kommer til at give sig før han får svar.

De svar kommer til at ryste ikke bare Washington, men hele den vestlige politiske kultur. For det er den samme elite som har styret og styrer Vesteuropa. Den er lige så indædt modstandere af Trump som Obama.

Trump vandt 1-0 med Mueller-rapporten. Han kommer til at vinde 2-0 når afsløringerne kommer.

Trump ved han er i offensiven og at Demokraterne og medierne ligger som de har redt.

ANNONSE