Kopierede/fra hoften

‘Jøden’ og ‘Fætter Anders’, Champions League-opvarmning, Tivoli Friheden, 1. juni 2019

Det er kun AGF der er hjerteblod for mig, men jeg har da fulgt Liverpool i nogle år, og gårsdagens Champions League-finale skulle naturligvis ses i festlige omgivelser. Jeg tog den store af drengene og en af hans venner med til et arrangement i Tivoli Friheden, og håbede på lidt apolitisk underholdning.

Tivoli Friheden havde desværre bedt ‘Jøden’ og ‘Fætter Anders’ om at holde stemningen oppe før kampstart, hvad blandt andet skulle ske med minutlange raps over to stikord. En af de første valgte ‘Rasmus Paludan’ og ‘Pik’, og det blev ingen klogere af, skulle jeg hilse og sige.

Jøden: Lad mig lige starte med at sige, at jeg stemmer ikke på Rasmus Paludan. Jeg vil fucking hellere stemme på dem der Taliban. …

Fætter Anders: – Rasmus Paludan er pik pik, det er noget som han ikke har. Ja, okay, hvad kom vi fra? Bratwurst. Du kan tage Rasmus Paludan og blive kæreste med Stram Kurs.

Jøden: Du ved jo godt det dur. Jeg vil aldrig fucking stemme på Stram Kurs. Det er min tur, så fucking tjek dit ur ,og der er ingen her der kunne finde på at stemme på Stram Kurs.

Fætter Anders: Okay, hvis nu du var Rasmus Paludan. Jeg synes han skal fucke til et andet land. … Min stemme den er ligesom (juff) helt til venstre.

Jøden: Han er et fucking svin. … min damer og herrer. Jeg græder over det her – Rasmus Paludan.

 

ANNONSE