Kopierede/fra hoften

I et læserbrev i Jyllands-Posten skriver Henrik Marstal og Kashof Ahmed at det de kalder “minoritetsdanskere” bliver “mistænkeliggjort” af to danske partier. Det er så nærmere muslimer de mener der bliver “ramt”.

Nye Borgerlige og Stram Kurs forsøger at overgå hinanden i deres mistænkeliggørelse af muslimer af enhver art, herunder for sidstnævntes vedkommende danske statsborgere.

Og videre.

 Alle partier, organisationer og enkeltpersoner, som værdimæssigt og etisk tager afstand fra den yderste højrefløjs anklager mod landets muslimer, bør derfor opfordre indvandrerne til at bruge deres demokratiske ret. Enkelte har allerede gjort det, og vi føler os som folketingskandidater forpligtet på at følge trop.

Alle bør vi sige det til de minoritetsdanskere, vi kender eller møder på vores vej. Vi må forklare dem, at det kan betale sig at stemme. Og vi må sige til dem, at deres bedste våben imod den stærkt indvandrerkritiske højredrejning er krydset på stemmesedlen.

Det kommende folketingsvalg er for alle danske statsborgere – ikke blot de, som bilder sig ind at have definitionsretten på, hvad en dansker er.

Det er helt afgørende at fortælle dem – hvis ikke de allerede skulle være opmærksomme på det – at også de kan bidrage til at ændre historien, modvirke de racistiske tendenser og modvirke hadet mod muslimer.

Det fremgår ikke af læserbrevet hvad der defineres af at være “minoritetsdanskere” eller hvor mange generationer muslimsker kan trække minoritetskortet.

Minoritetsdanskere, jeres bedste våben er krydset på stemmesedlen

Se også:

 

Kashif Ahmad fra Alternativet er krænket over Rasmus Paludan og vil have blasfemilov i Danmark

ANNONSE