Kopierede/fra hoften

Jeg skal blankt indrømme, at jeg ikke følger Redox & Co. så tæt mere. De er yderst aktive i disse dage, men virker udmattede, og folk flest er helt ligeglad med hvem fra Nye Borgerlige der i en sen nattetime har ‘liket’ en eller andet tilfældig opdatering på Facebook. En bekendt gjorde mig opmærksom på en pudsigt sammentræf, der isoleret set fortæller en hel del om Redox. Ikke noget revolutionerende, blot en brik mere til det store puslespil.

“Venstrefløjsgruppen Redox, som arbejder for at afsløre udemokratiske elementer hos den yderste højrefløj, er selv mistænkt for ulovlig overvågning af politiske modstandere og grov vold i et omfang, som har ført til sigtelser efter den milde terrorparagraf. … Researchgruppen… lægger selv vægt på ikke at være knyttet til den yderste venstrefløj. Men terrorsagen viser personsammenfald mellem Redox og den radikale venstrefløjsorganisation Antifascistisk Aktion, som flere gange har brugt vold for at forhindre eller forstyrre møder og demonstrationer på den yderste højrefløj.” (DR Nyheder, 31. august 2011)

Den nye ‘hærg højrefløjens valgplakater’-hjemmeside med adressen Valgplakat.info kom online i forgårs, den 12. maj, efter alt at dømme samtidig med det første foto-opload: Et billede af en Nye Borgerlige-plakat på Vester Søgade. Mandag, dagen efter, er der ny artikel på Redox.dk. En artikel der illustreres med et foto stort set identisk med det motiv der dagen forinden kom op Valgplakat.info. Bemærk de parkerede biler, bemærker skyggerne.

Valgplakat.info har (i sagens natur) ingen afsender, men Signal-adressen slutter med ‘161’, og i bunden af siden står diskret: ‘Support your local antifa /// 161 crew’. 161 er talkode for AFA, Antifascistisk Aktion.

ANNONSE

 

 

ANNONSE