Kopierede/fra hoften

Det kan have sine omkostninger, at debattere med den yderste venstrefløj på nettet. En borgerlig debattør, skrev forleden en række sobre kommentarer i tråde relateret til chikanen mod Rasmus Paludan. Han understreger, at han ikke deler holdning med Stram Kurs, men tager udgangspunkt i ytringsfriheden,

Herunder en tilsendt besked, formidlet via fælles bekendt.

“Jeg vil i den kommende tid, være ret anonym i debatten… Jeg har igennem den seneste tid modtaget en del trusler. Dels fra profiler med mellemøstlige navne, dels fra folk der tilhører den yderste venstrefløj.

De skriftlige trusler er til at leve med, sålænge de blot er rettet mod mig, og mig der ser dem.

De sidste par dage er truslerne fra den yderste venstrefløj dog eskaleret, og de sidste par dage har min familie og mine ansatte modtaget opkald med beskeder om mig.

De skyldes deltagelse i tre tråde.
To tråde omhandlende direkte kritik af AFA/ANTIFA/REDOX.
En tråd var en enhedslistetråd, om en demonstration imod Paludan i Tilst.

Idag fredag, har truslerne dog været helt ude af proportioner. Jeg er blevet ringet op omkring 20-25 gange, bare i eftermiddag, og har fået at vide at jeg skal dø, og jeg skal slås ihjel, fordi jeg er et fascistisk og racistisk møgsvin.

Min kone er ligeledes blevet ringet op. Hun har så fået at vide, at han håbede hun ville få kræft, og dø langsomt, men ikke før hun havde oplevet vores børn dø af kræft også.

Derudover fik jeg en masse at vide, så der ikke blev lagt skjul på, at han vidste alt om min… og hvor vi bor.. Desuden fik jeg at vide, at nu var jeg optaget i en klub af ligesindede nazister og hvis ikke jeg holdt min kæft, ville jeg kunne finde mit navn overalt om lidt..

Så efter en travl aften, med sletning af telefonnumre, etablering af adressebeskyttelse. Sikring af børnenes telefoner, osv, samt en opvejelse af pros/cons gør at jeg har hellere vil trække mig, end at have en kone der går rundt og er bange.

Jeg har anmeldt det til politiet, som har optaget anmeldelse, men også har henlagt den igen, inden de har nået at sige farvel..”

ANNONSE

Mest læst

Bidens store bagslag