Nyt

Christine Cordsen

Efter gårsdagens bemærkning om danskere der ifølge DR journalisten er “grisefarvede” beklager hun nu i en kommentar på Facebook:

“Christine Cordsen Jeg har åbenlyst fået brugt et ord, som støder nogle. Det skal jeg være den første til at beklage.
Der var absolut ingen bagtanke – eller politisk hensigt – med det. Jeg forsøgte mig vist bare med lidt sproglig kækhed, og det skal man altid passe på med.”

I tråden får hun opbakning af Line Gertzen – også fra DR og likes fra Uffe Tang. Elisabeth Svane og Jens Rinbjerg.


Line Gertsen ….. Nu kender jeg Christine Cordsen ret godt og hun er ikke sværtet ind i had til hverken den ene eller anden fløj, men derimod altid fair og balanceret. Hvis hun har brugt et forkert ord i din optik så synes jeg du skal tage hendes beklagelse til efterretning. Vh.”

Line Gertsen …i min optik kan jeg forstå at Cordsen beklager sit forsøg på at være sprogligt “sjov” og det tager jeg til efterretning ligesom jeg synes, du skulle gøre det. Og så peger jeg i al stilfærdighed på to ting. Det ene er at de undersøgelser af om DR har slagside eller ej, har vist, at det har vi ikke. Og den anden er mere personlig. Jeg har arbejdet i DR siden 01 (med undtagelse af 3 år) og jeg har aldrig mødt anden bestræbelse end at vi som journalister skal være balancerede og fair. Så for at konkludere, så mener jeg at panelet igår var balancerede og fair og at alle – også Cordsen – gav et godt og sagligt indblik i nytårstalens politiske perspektiver.

Line Gertsen … jeg tager ikke skraldet for nogen, slet ikke, jeg tror du ville gøre det samme hvis en af dine kolleger eller din arbejdsplads blev hængt ud. Jeg prøver at få noget fakta ind i den her debat – og det er at DR ikke – i de undersøgelser der har været lavet – har politisk slagside. Jeg beder også mindeligt om at jer der er krænkede over Cordsens analyse, at i tager notits af at hun beklager at hun har stødt jer. Og måske at vi taler lidt pænere til hinanden. Og er lidt mere forstående.

Tråden kan ses her.

Se tidligere;

Christine Cordsen kalder danskere for grisefarvede på DR og ingen griber ind

 

ANNONSE