Nyt

I denne uger blev visitaionszonen i Esbjerg ophævedet. Den blev ellers indført i august i år, men nu mener politiet der er kommet styr på de to bander der styrer i Esbjerg. Det er i øvrigt af anden etnisk herkomst selvom medierne ikke gør så meget ud af det forhold.

TV2 Syd skriver dog at en del af de fængslede har fået udvisningsdomme:

Visitationszonen er blot et af de redskaber, vi har brugt i den verserende bandekonflikt. Vi fortsætter det øvrige tryk mod byens to bander, selvom der ikke længere er en visitationszone,

 

siger politiinspektør Jens Langdal fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Per dags dato sidder 26 bandemedlemmer fængslede. 15 af de dømte medlemmer og relaterede har fået straffe på indtil videre 34 års fængsel – flere af disse domme er dog anket.

En person udvist for bestandig, to personer er udvist betinget, fem personer er idømt opholdsforbud efter straffelovens paragraf 79a – henholdsvis 3×1 år, 1×4 år og 1×6 år.

– Det er klart, at de mange fængslede også sætter en dæmper på konflikten mellem de to grupperinger. Vi holder dog fortsat trykket mod de to bander – og politiet vil fortsat være meget synlige i Esbjerg

fortsætter politiinspektør Jens Langdal.

TV2 Syd

ANNONSE