Nyt

Det er en overskrift, der burde udløse et politisk jordskælv:

Danmark har i 2018 nået det antal indvandrere, som Danmarks Statistik anslog, at vi ville have i år 2050. Det er 32 år tidligere end forventet.

Det betyder, at Danmark ændres i et rasende tempo, Hvem har ansvaret? Sådan et tal falder ikke bare ned fra himmelen. Nogle har vidst det, mens det skete. Nogle har ønsket at det skulle ende sådan.

En masse mennesker, staten og lovgiverne følger med i hvad Danmarks Statistik melder ud. Hvorfor? Fordi befolkningsvæksten giver sig udslag på en række områder. Staten skal have tid til at udbygge og planlægge.

Derfor udarbejder Danmarks Statistik prognoser. Når de er så fejlslagne, som i dette tilfælde, må nogen have vidst det og ikke sagt noget. Alt imens befolkningen bliver stadig mere urolig.

ANNONSE

Danmarks Statistik udarbejdede i 2008 – for bare ti år siden – en fremskrivning, der viste, at det forventede antal indvandrere fra ikke-vestlige lande – 340.518 – ville være nået i år 2050. Det tal viste sig imidlertid at være nået allerede i 2018 -32 år før! (…)

Antallet af efterkommere fra ikkevestlige lande – altså de indvandredes børn – skulle forventeligt nå 208.737 i 2050, men tallet var i 2018 på 149.663. Allerede i 2030, altså 20 år tidligere end forventet, vil antallet af efterkommere nå 208.000.

Det er svært at komme udenom: Politikerne ønsker multietniciteten og en udskiftning af befolkningen. De gør ingenting. Tværtimod: LLR vil undertegne en aftale der gør det muligt for endnu flere at komme til Danmark. (Migrantaftalen i Marakesh. o.a.)

Det er logisk og konsekvent: Udviklingen kan ikke gå hurtigt nok.

 

 

<
Danmark har i år nået det antal indvandrere, som var forventet i 2050

ANNONSE