Nyt

Aquarius er har bragt 30.000 migranter til Europa er stadig i havn i Marseille  – intet nyt siden den 6. oktober

Følger man med på de såkaldte NGO’ers profiler på de sociale medier fremgår det mere end tydeligt det ikke handler om at hjælpe syge eller sågar såkaldte “flygtninge”. Det handler om migranter der lever i dysfunktionelle lande eller ikke har den samme levestandard som i Europa eller USA skal fragtes videre og at det er deres ret.

I forgår var det f.eks. blandt andet arbejdsløse migranter fra Honduras‐organisationen mente havde ret til at nyde godt af goder i USA og her er det så Fereshteh på 15 år der ifølge organisationen er “flygtet” fra Afghanistan pga. overgreb fra sin bror. Fereshted er ifølge interesseorganisationen en af de 7.5000 migranter der opholder sig i lejren Moria på den græske ø Lesbos.

I 2001 blev den radikale politiker og ekstremist Anita Bay Bundegaard med rette udskammet da hun mente dem der var “fattige” skulle have ret til at søge asyl og komme ind i Europa.

ANNONSE

I 2018 har man NGO’ere med kyniske støttere der vil fylde Europa med migranter og ikke bliver retsforfulgt – alene fordi der er ikke er mulighed for at kriminalisere dem og de politikere der bekæmper dem bliver udskammet af de migrantvenlige og propagandistiske medier som kalder NGO’erne for “reddere” og drunknede og savnede migranter for “døden på havet”.

Ritzau – BT – 2001 -Danmark bør også tage imod fattigdomsflygtninge

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet