Kopierede/fra hoften

Under overskriften “Jeg ved bedre. Jeg er bedre. Faktisk er jeg alt. Og du er intet”

skriver Søren Pind den 20. oktober i Berlingske:

“Jeg ved bedre. Jeg er bedre. Faktisk er jeg alt. Og du er intet”

“Firkantede fjendebilleder uden objektiv kritisk sans forvitrer i stigende grad vores samfund. Om det er bankdirektører eller muslimer. Vi leder konstant efter de skyldige uden ydmyghed over for det store begreb, sandheden.”

og videre:

“»Den jagt, vi i disse år ser på »de skyldige«, der for nærværende er muslimer og bankdirektører, men bare venter på at flytte fokus og syndebuk, fører intet godt sted hen. Den fører til dæmoni og fortabelse.«”

Berlingske den 20. oktober 2018

I 2014 holdt Søren Pind sig ellers ikke tilbage og gav de dengang meget omtalte 800.000 på overførselsindkomst og andre danskere for “dovne”.

Forleden kom en undersøgelse fra Verdensbanken, der viste, at Danmark nu kun er verdens 20 rigeste land. 20 rigeste…

Det er som om, vi er helt ligeglade. Blæse være med vore børn og børnebørn bliver fattigere end os.

Når vi lever i et land med næsten 800.000 voksne i alderen 16-64 år på offentlig forsørgelse… Ja, ikke vestlige-indvandrere koster i nærheden af 17 milliarder af kroner. Men de udgør da et klart mindretal af forsørgede i Danmark. Den danske dovenskab koster mere end det ikke-vestlige fravær på arbejdsmarkedet.

Den danske dovenskab koster mere end det ikke-vestlige fravær på arbejdsmarkedet. Det er de kolde fakta. Så nogen gange trættes man lidt af de vulgære brøl fra snart sagt alle dele af de sociale medier og fra selv de etablerede. Er man i tvivl, så tjek DR-udsendelserne “den dag de fremmede forsvandt”.

Der er et problem med indvandring, som skal løses. Men ved siden af den danske dovenskab og klynkeri er det et mindre problem.

Søren Pind – Vælgerlede og folkedybet – den danske dovenskab – Søren Pind 2014 21. december 2014.

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet