Kopierede/fra hoften

Og netop derfor bør alle mennesker havde lov til at udtrykke sig i tale og på skrift. 

Måske tænker vi os ikke om, før vi siger noget? Måske er det bare en tanketorsk, måske er det munden, der løber af med os eller måske er det bare dumhed? Eller måske siger vi bare sandheden?

Men uanset årsagen, skal vi have lov til at udtrykke sig – frit.

Nogle vil føle sig krænket, chikaneret eller stødt over vores meninger. Men så har vi da en lovgivning, hvor eventuelle krænkede kan komme efter os. Det sker via de nationale domstole, der neutralt vurderer, hvorvidt der er tale om en eller anden krænkende/injurierende udtalelse. 

For en sådan afgørelse må aldrig ske via en privat organisation eller firma, der leger domstol. For at turde sætte sig over en national lovgivning indikerer, at der er tale om et højere formål:

ANNONSE

Et guddommeligt formål.

For kun religiøse fanatikere mener, at lige præcis deres livsopfattelse er højere end en menneskelig og neutral lovgivning, der er skabt ud fra demokratiske frihedsprincipper. Derfor ser vi i dag Facebook, der trods teknologisk og rationel viden har overgivet sin skæbne til det guddommelige – nemlig islam, som nu via Facebook slår hårdt ned på alle, der sætter spørgsmålstegn ved denne såkaldte religion.

For her er der ikke plads til kritiske røster.

Og derfor straffes alle vi – dens brugere, der stadig tror på friheden og især ytringsfriheden.

Som konsekvens vil millioner af brugere i fremtiden formentlig vælge at lægge deres stemmer og penge et mere jordnært sted end Facebook.

Uagtet, hvor meget ejerne af dette sociale medie anråber deres nye gud.

 

 

Støt Document.dk via bankkonto 5290 9010 878 001

 

ANNONSE