Uncategorized

Velfærdsstatsligt harakiri: “0 procent af eritreerne, der ankom… var i beskæftigelse efter et år.”

Liberale Rasmus Brygger tilkendegav vor et par år siden, at han var “hamrende dødligeglad med… hvor islamificeret Danmark end måtte blive”. Siden er han blevet chefkonsulent for Dansk Arbejdsgiverforening, en organisation der er temmelig forhadt af den yderste venstrefløj, selvom de i praksis danser kinddans på nationalstatens grav.

Kolde tal sakset fra Avisen.dk – Efter et år i Danmark: Ingen flygtninge fra afrikansk land i job.

“Da flygtninge fra Eritrea i 2014 begyndte at ankomme til Danmark, var det også startskuddet til en af de mere kuriøse historier i nyere dansk udlændingepolitik.

Og nu viser nye tal fra Dansk Arbejdsgiverforening (DA), at 0 procent af eritreerne, der ankom til Danmark, var i beskæftigelse efter et år.

Ifølge chefkonsulent for integration i DA, Rasmus Brygger, understreger tallene behovet for de målrettede indsatser, der er blevet indført efter 2014.

… det er nu ikke fordi, læsningen er mere opmuntrende, når man kigger på flygtninge fra andre lande. Blot 0,51 procent af somaliske flygtninge kommer i arbejde i Danmark inden for det første år. Tallet for syrere er 0,7 procent, for afghanere er det 2,55 procent, mens iranere topper DA’s liste med 5,07 procent.“

ANNONSE

Mest læst