Kopierede/fra hoften

For et lille år siden bragte jeg her en trailer for det kommende 2018-remake af Death Wish (En mand ser rødt). Nu har jeg set den, og den har sine momenter. Plottet er selvfølgelig lidt af en no-brainer. Den succesrige læge Paul Kersey (Bruce Willis) mister sin elskede kone Lucy, der myrdes af en bande under et hjemmerøveri. Datteren Jordan bliver ved samme lejlighed hårdt såret. Efter begravelsen har han en samtale med sin aldrende stedfar, og pludselig står han med hættetrøjen på gaden med en Glock 17 – klar til at gøre en forskel. Han konfronterer eksempelvis en narkohandler, der spørger hvem han er: “Your last customer!”.

Ben (Len Cariou), Kerseys stedfar: People rely on the police to keep them safe. That’s the problem. The police only arrive after the crime has taken place. That’s like. Trapping the fox as he’s comin’ out of the hen house. If a man really wants to protect what’s his. He has to do it for himself.

(Bruce Willis som ‘Paul Kersey’ i Eli Roths Death Wish; Foto: USA Today)

 

 

Med venlig tilladelse  fra Uriasposten.net

ANNONSE