Nyt

 

EU-kommissionens forslag om at betale medlemslandene 6000 euro for hver migrant man tager imod, afvises kategorisk af Italiens indenrigsminister Matteo Salvini, skriver Corriere della Sera.

Til journalisterne siger Salvini:

Ikke aktuelt. For Italien er det ikke aktuelt. Vi beder ikke om velgørenhed. Desuden koster hver asylsøger over tid skattebetalerne mellem 40 og 50 tusind euro. Så Bruxelles kan beholde sin velgørenhed. Vi vil standse tilstrømningen og slippe af med efterslæbet på hundredtusindvis af personer. Vi beder ikke om penge, men om værdighed. Og den er vi i færd med at genvinde ved egne kræfter. Jeg ved ikke om de vil give penge til andre, det kan de bare gøre. Italien behøver ikke velgørenhed.

EU-kommissionen har i øjeblikket ingen kommentarer til den italienske indenrigsministers udspil

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE