Nyt

Tommy Robinson skal være overført til højsikkerhedsfængslet Belmarsh, hvor jihadister dominerer, skriver avisen Metro.co.uk.

Robinson, 36, is now believed to have been transferred to maximum security prison Belmarsh, which currently houses Wikileaks founder Julian Assange and a number of people convicted of terror offences.

Robinson har udtrykt frygt for at han vil blive dræbt hvis han bliver placeret i et fængsel med mange muslimer. Han har bedt sine tilhængere demonstrere udenfor det fængsel han bliver sat i, for at markere at omverdenen er til stede og følger med.

Robinson blev torsdag idømt ni måneders fængsel, og må afsone 2,5 måned.

Da han ble arresteret og sat i fængsel i fjor, for at have afholdt en happening udenfor fængslet i Leeds, hvor pakistanske groominggangmedlemmer skulle dømmes, blev han først placeret i et roligt fængsel og derefter, uforklarligt, overført til et fængsel med mange muslimer. -De vidste at jeg kom, sagde Robinson.

ANNONSE

Belmarsh er berygtet.

In 2016, a former Muslim inmate of Belmarsh told the London Evening Standard that “There were so many would-be jihadists in there I felt like an intruder at a jihadi training camp.”

Terrorists were said to be “very popular and had enormous influence… treated like celebrities by the other inmates,” and non-Muslims accused of insulting Islam at risk of having their cells broken into and being subject to serious assaults.

The whistleblower said he “watched how prison officers seemingly took no action, leaving new inmates like myself with the impression that the real people in charge were not the warders, but a terrifying group of radical Islamists known as ‘the Brothers’ or ‘the Akhi’, which is Arabic for brother. ”

The previous year, it was reported that Belmarsh was one of several prisons where radical Muslims were said to be forcing non-Muslims to either convert to Islam or pay a so-called “jizya” — a tax levied on non-Muslims in Islamic states under sharia law.

Speaking to BlazeTV ahead of his sentencing, Robinson said: “I genuinely, hand on heart, I believe I’ll be killed in this prison sentence.”

Robinson er en helt ikke bare i Storbritannien, men for mennesker over hele verden. Han er en britisk arbejderklassegut som protesterer mod forvandlingen af Storbritannien til et islamiseret samfund. Groomingsagerne er et af de værste udslag.

Men britisk retsvæsen synes mere optaget af at bekæmpe Robinson.

Det, at Robinson dømmes for at forsøge at rette søgelyset mod udnyttelsen af piger fra lavere sociale lag, er med til at give tilhængerne en følelse af at kæmpe for en retfærdig sag.

 

 

Tommy Robinson Reportedly Transferred to Prison Described as ‘Jihadi Training Camp’

Område med vedhæftede filer

Forhåndsvisning af YouTube-video This Might Be Tommy Robinson’s Last Interview I Wilkow

pastedGraphic.png

pastedGraphic_1.png

This Might Be Tommy Robinson’s Last Interview I Wilkow

ANNONSE