Nyt

Det siger han på twitter her onsdag tidlig morgen.

En klar erkendelse fra et politisk leder for et land der om nogen er ramt af migrantstrømmen og de porøse ydre grænser. Uden man beskytter og holder myndighed over de ydre grænser så giver Schengen ingen mening. Så kan alle der trænger ind i Europa bevæge sig frit rundt mellem de europæiske lande. Omvendt synes der være tavshed fra Danmarks Statsminister Lars Løkke Rasmussen der hellere vil tale om sin slankekur end om det vedvarende migrantpres på Europa hvor NGO-skibe fortsat sejler migranter over Middelhavet til Italien og hvor de så kan fortsætte nordpå mod Østrig, Tyskland og de nordiske lande. Østrig vil bruge det kommende formandsskab til sikring af disse grænser.

 

Der #Schengenraum wird nur bestehen können, wenn wir unsere #Außengrenzen ordentlich schützen! Wir wollen den österreichischen #EU-Ratsvorsitz dazu nutzen, um hier Fortschritte in Richtung Vollendung des Schengenraumes zu machen. #eu2018at 2/3

 

 

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet