Kopierede/fra hoften

Kommer man til, at læse dagens leder i Ekstra Bladet som har været online tidlig onsdag aften må man undre sig.

Ihvertfald er der ikke meget “NyDanmark” og islamofili over en teksten som udstiller Merkels “Wir Schaffen das” og følgerne af den massive migration senest i 2015.

Efter at have bemærket udviklingen i flere lande i Europa hvor partier som Sverigedemokraterna og Lega har fremgang eller regeringsmagt og hvor EU synes afmægtig og mere eller mindre i opløsning.

Der er intet føderalistisk over Bayern er begyndt med grænsebevogtning af grænsen til Østrig som heller ikke vil have migranter fra Tyskland ligesom Italien heller ikke vil have dem.

Måske skulle medierne forholde sig til  man i en global verden ikke kan fortsætte som i 90’erne med de samme fraser og foragt for dem der siger magthaverne imod og det gælder i den grad ansatte i medierne som fører en massiv diskurs pro-masseindvandring og EU.

Måske skulle medier erkende hele fortællingen om asyl er falsk og selv hvis det var “flygtninge” er det strømmen uden ende. En strøm der i sidste ende vil betyde Europas ophør.

ANNONSE

EN HEL DEL ferierende danskere sidder lige nu i bilkøer ved diverse grænser i EU. Det kan de takke EU, en dysfunktionel Schengen-aftale og politikere som Angela Merkel, der alt for længe var tonedøve, for.

Anonym leder – Grænsekontrol (Dateret den 19. juli 2018 kl. 06.00) –

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf