Nyt

Sagen blev forsøgt holdt skjult for offentligheden i Tyskland. De som lækkede oplysningerne er nu politianmeldt. Er det mærkeligt, at vælgerne vender ryggen til forbundskansler Angela Merkel?

Sagen om asylfamilien på 10, som får langt mere udbetalt i snit end almindelige tyske familier, har fået fødder at gå på i Forbundsrepublikken for Angela Merkel, melder Den korte avis.  Sagen nåede offentligheden, fordi nogen i Leipzig lagde information fra socialmyndighederne ud på nettet. Politiet er altså sat på sagen for at finde «synderne», den/de som mener at denne skandaløse måde at bruge pengene bør komme skattebetalerne for øret.

Asylsystemet på sammenbruddets rand

Tyskerne er ramt på flere måder af den enorme asylindvandring de sidste år. 1) Folk med en helt anden kultur har ikke mindst gjort livet mere utrygt i det offentlige rum, ikke minst for piger og kvinder. Samtidig er det skattebetalerne som skal finansiere Merkels politik. 2) Myndighederne magter ikke at håndtere asylpresset. Sager bliver liggende i bunker, og folk der får afslag anker. Og anker.

Dette gør samtidig skatteborgernes regning meget større. Netop den lange sagsbehandling har gjort, at den omtalte asylfamilies offentlige ydelser er nået op på et absurd højt beløb på omkring 55.000 kr. om måneden.

ANNONSE

Dette skyldes at hvis behandlingen af asylsagen tager mere end 15 måneder, får asylsøgeren højere offentlige ydelser. Da omtrent fordobles udbetalingerne. Sidst i januar i år havde 14.000 asylsager overskredet de 15 måneders behandlingstid.

Kai Wegner fra Merkels parti CDU, vil nu have en lovændring.

«Det er en skandale, at vores socialhjælp giver mange flygtningefamilier indtægter som tyskere med en gennemsnitsindtægt kun kan drømme om. Jeg er helt ude af stand til at forstå det.»

Det er vanskelig at se, at Merkel efter de sidste tre års førte indvandringspolitik vil kunne se sig selv – og borgerne – i øjnene længere.

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Mest læst

Den fjerde afmagt

Sådan bryder islam sammen