Hovederne på bloggen

“Dimitris Avramopoulos, EU-kommissionen og EU som sådan er i sandhed det 21. århundredes europæiske svøbe. Mage til spøgelse fra det 20. århundredes rædselsideologier skal man lede længe og forgæves efter. Intet menneske ved sine sansers fulde brug kan være i tvivl om, at EU er noget, der skal brase sammen så hurtigt som overhovedet muligt. Mage til ulækkert foretagende findes ikke på kloden for nærværende.”

Morten Uhrskov forarges over, at EUs kommissær for indvandring, Dimitris Avramopoulos, der selv græker og som sådan burde se med ængstelse over, hvad migrantstrømmene har gjort ved hans eget land – alligevel lider af en uskøn blanding af resignation og l´aissez-faire i forhold til den omstændighed, at europæerne er godt i gang med at blive minoriteter i deres egne lande. Læs Uhrskovs indlæg her

 

 

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10137254/eukommissaer-er-den-nye-totalitaere/

ANNONSE