Nyt

Mindst to personer er dræbt og flere andre er såret efter to knivangreb i Maastricht torsdag aften, melder hollandsk politi. Der skal have været to angreb med et par hundrede meters mellemrom. Lokale medier siger, at naboerne hørte høje råb.

Den 29-årige Michael Kicheleer, som bor tre huse fra adressen i Joseph Postmesstraat, hvor knivstikkeriet fandt sted, fortæller:

«Jeg hørte nogle hysteriske mennesker på gaden, en masse råben. Da jeg gik ud, fandt jeg en ung kvinde, som lå på fortovet foran huset, og jeg så også en ældre kvinde ved indgangen til huset. Det var et blodbad.»

Ifølge De Telegraaf er to personer arresteret i moskéen iWeustenraadstraat og ti personer er sendt til behandling på hospital. Angrebet fandt sted i et boligområde. En af de arresterede var blodig og havde en kniv.

Et øjenvidne siger til De Telegraaf, at faderen og moderen i en syrisk familie lever separeret, og at faderen var gået hjem til sit hus efter et sammenstød i moskeen. En gruppe af unge syriske mænd knivstak manden. Derefter gik de videre til moderens hus, ringede på døren og skar halsen over på henne.
Sønnen og datteren var blandt de sårede. Det fortælles, at sammenstødet i moskeen blev udkæmpet med boldtræer og sværd, og at der var mange sårede. Dette er ikke bekræftet.

 

 

Fra en video som De Telegraaf har lagt ud, så ser det ud til, at de pårørende til et af ofrene er iført hijab.

The Independent   De Telegraaf  Daily Mail

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE