Nyt

Theresa May affekterede afstandtagen fra Donald Trump, fordi han retweetede videoer fra Britain First, tabte fuldstændig pusten, da Trump bad hende fokusere på forholdene i hendes eget land – i stedet for på ham.

 

Samtidig kom det frem, at en 17-årig havde planer om at angribe civile i Cardiff.

Trump har bund i sine udsagn. May aner ikke, hvad hun taler om.

Efter terrorangrebet på Manchester Arena i maj kom det frem, at myndighederne har en liste på 23.000 personer, som kan tænkes at begå terror. Richard Kemp tror det kun er bare er toppen af isbjerget.

However, as I reported here at PJ Media, one of the UK’s top former intelligence officials disputes these numbers as being far too low.

Col. Richard Kemp, former chairman of the Cobra Intelligence Group that briefed the British government on secret intelligence, told BBC Newsnight that the 23,000 jihadists MI5 officials have publicly admitted to living in the UK «may be the tip of the iceberg»:

Patrick Poole ved, hvad han taler om, når han skriver, at Storbritannien er ved at blive løbet over ende. Alligevel bekymrer Theresa May sig over en Britain First-kandidat, som fik 56 stemmer da hun opstillede i 2014.

ANNONSE

Jihad-truslen sprænger alle fornuftige, overkommelige rammer både i Storbritannien og USA.

The sheer size of the problem makes any detailed surveillance of these staggering numbers absolutely impossible. For example, the MI5 estimates show 3,000 individuals considered a threat are under active investigation in 500 operations. U.S. officials have said publicly that the FBI has 1,000 ISIS-related cases including all 50 states. In either situation, the ability of law enforcement to conduct any intensive surveillance on 3,000 or even 1,000 cases is a fantasy.

Ingen retsforfølgelse af IS-krigere

Den britiske regering har besluttet, at den ikke vil retsforfølge hjemvendte IS-krigere. Man antager, at 400 er vendt hjem. I stedet vil man forsøge å integrere dem i samfundet igen.

A top UK official told the BBC last week that ISIS terrorists from the UK returning from Syria and Iraq will not be prosecuted. Instead, the government will try to reintegrate them back into society because they were «naive» when they joined the genocidal terrorist group.

This came just two days after the chief of the UK’s MI5 spy service gave a rare speech warning that the terrorism threat was higher than he had ever seen.

Maybe, just maybe, these two statements are related.

Just yesterday, one government minister suggested that the best way to deal with returning ISIS terrorists would be to kill them. And it has been just over a month since an Iraqi refugee attempted to detonate an IED on a London subway, injuring 30 — a refugee who was already part of the UK’s «deradicalization» program.

The «no prosecution» policy statement for ISIS terrorists was made by Max Hill, the UK government’s new independent reviewer of terrorism legislation. Hill told the BBC last Thursday:

Dette er nu den officielle politik: Ingen straffesager.

Historikeren Tom Holland er rystet over kynismen og amoralen. Man lukker øjnene for, hvad disse krigere har deltaget i og hvad de repræsenterer. Det er det samme som at sige, at forbrydelserne mod yazidier og kristne ikke skal have nogen konsekvenser.

 

Hvem er det, der har grund til at skamme sig, er det Trump eller May?

 

 

https://pjmedia.com/homeland-security/uk-radical-islam-president-trump-absolutely-correct-theyre-overrun/

 

https://pjmedia.com/homeland-security/insanity-official-says-uk-will-not-prosecute-returning-isis-terrorists-syria-iraq/?singlepage=true

ANNONSE

Ét svar til “Er det Trump eller May, der har grund til at skamme sig?”

  1. KnudMadsen siger:

    Jeg bliver mere og mere begejstret for denne kloge Donald Trump. Hold fast, hvor har vi savnet en sådan havkat i hyttefadet.