Nyt

Fire marokkanere er arresteret efter en voldtægt af en kvindelig turist ved et indkøbscenter 2. juledag sidste år. Kvinden troede selv, at hun var blevet angrebet af én mand, og at det var lykkedes hende at slå sig løs af en anden, som forsøgte at forgribe sig på hende, da hun havde ligget hjælpeløs på jorden i en time.

Kvinden var beruset og overvågningskameraerne viste, at der ikke havde været én mand, men fire mænd, som havde voldtaget hende i tillæg til den sidste, som forsøgte sig med et separat overgreb en time efter, da han fandt hende næsten bevidstløs på jorden.

Spansk politi har ikke frigivet information om kvindens nationalitet, men siger, at flere af de arresterede marokkanerne opholdt sig ulovligt i Spanien. Den femte gerningsmand er ikke fundet.

Daily Express

ANNONSE