Kommentar

Lørdag den 7. oktober gennemførte den anti-ekstremistiske gruppe, Football Lads Alliance (FLA), en enorm demonstration mod islamisk ekstremisme og terror i London. Har du hørt om det? Nej, det har du nok ikke. BBC var til stede, men måtte skuffet konstatere, at trods det massive fremmøde (af overvejende mænd), meldte politiet nemlig om nul – 0 – arrestationer. Der har du den «farlige» højrefløj, som alle advarer imod.

Stifteren af FLA, John Meighan, siger, at marchen blev arrangeret for at protestere mod den stigning i antallet af terrorangreb og planlagt terror i Manchester og London.  Football Lads Alliance er en «gadebevægelse» dannet i 2017 med rødder i den engelske arbejderklasse og britiske fodboldfans, og «lads» fra hele landet, strømmede til London for at deltage i marchen – som altså forløb uden hverken optøjer eller en eneste arrestation.

Naturligvis var marchen ikke uden konfrontationer. Såkaldte «antiracister» stod naturligvis langs ruten og skreg deres had ud mod meningsmodstanderne, som de altid gør. Naturligvis er også FLA blevet udskreget som “højreekstremistisk” af PK-medierne i lighed med alle andre, der forholder sig kritisk til indvandring og islam. At den profilerede Tommy Robinson fra Rebel Media blev set i optoget tages også som bevis for, at FLA er højreekstremistisk, og at fodboldhooligans deltog i marchen skal være bevis for, at FLA er voldelig. Men altså: Ingen vold og ingen arrestationer. (Symptomatisk nok bliver venstrefløjens og muslimernes optøjer aldrig betegnet som ekstremistisk – selv når det vrimler med voldelige og maskerede demonstranter. Go figure.)

ANNONSE

Der er flere spektakulære sider ved denne sag: For det første, at højrefløjen kan samle 73.000 mænd i alle aldre til en fredelig march, uden at det ender i et gadeslagsmål. For det andet, at FLA magter at stille så mange deltagere på så kort tid. For det tredje, at det massive fremmøde vidner om en politisk masseopvågnen mod indvandring, islam og al ekstremisme og det kan vise sig at blive meget farligt for den globalistiske elite. For det fjerde, at den næsten totale censur i PK-medierne i forbindelse med denne march. BBCs nyhedsboykot beviser, at kanalen har en klar, politisk agenda, for 73.000 demonstranter er nyheder. Ligemeget hvad. Det har været en tilsvarende larmende stilhed i norske og danske medier.

Gennem lørdagens optog, har FLA begået en fredelig magtdemonstration ved hjælp af helt almindelige familiefædre og fodboldfans. At venstrefløjen og antiracister fortvivlet forsøger at brændemærke dette som racistisk og højreekstremt er forventeligt. De har ikke noget valg: Det SKAL handle om racisme – hvis det ikke gør, så kollapser hele deres politiske sandslottet. Hvis ikke enhver modstander af masseindvandring og islamisering er ondskabsfuld racist, hvad er de så? Og hvordan kan man hævde at være helt almindelige, moderate mennesker moralsk overlegne?

FLA repræsenterer en betydelig trussel mod elitens ensidige propaganda, og muligvis hele magtbalancen i England. Jeg kan kun anbefale alle læsere at googe «FLA march London», og læse mere om fænomenet.

Opponents of the whole Football Lads Alliance movement have been quick to discredit their excellent efforts and throw the usual ‘far-right’ and ‘violent’ mud at them, and yet we have this stark statistic that not a single one of the 73,000+ people who took part in the march were arrested.

Is that how things work now chaps? Do we just assume that they are violent because they are are gathering of football supporters who are genuinely concerned about the way that things are heading in this country when it comes to tackling violent Muslim extremism?

 

The Spectator    Westmonster

 

ANNONSE

Ét svar til “Ingen arresterede da 73000 protesterede mod islamisk terror og ekstremisme i London – medierne er tavse”

  1. Preben Nielsen siger:

    Gaden, det offentlige rum har I artier været forholdt den yderste venstrefløj. Men på samme made som den parlamentariske opslutning omkring national-conservative partier øges år for år, ser man en parallel udvikling I det offentlige rum. Således har man I denne uge oplevet de største spansk-nationale demonstrationer I Barcelona og Madrid I fire artier,med titusinder af deltagere, ovenstående manifestation I London og om nogle få uger den årlige manifestation af polsk-nationale I Warszawa, der som vanligt til tiltrække hundredetusinder. Gaden er ikke længere den yderste venstrefløjs ejendom.