Nyt

I flere europeiske land var der lørdag demonstrasjoner mot migrasjon og islamisering, under et forsøg fra PEGIDA på at danne en paneuropeisk bevegelse. Efter billederne at dømme er ikke længer venstrefløjen enerådende i gaderne.

Noget er ved at ændre sig. Den islam-kritiske bevegelsen er mer motivered, og udviklingen har givet dem ræt. De sortkledte autonome opfører sig desuden så dårlig og ser mer ud som fascister. De vinder ikke PR-krigen ved sin fremtoning.

hedegaard.pegida.demoFoto. Steen Raaschou

Lars Hedegaard holdt appell på Axeltorv i København. Demonstrasjonen marsjerte under mottoet For Frihed. Da demonstrasjonen nåede Christiansborg forsøgte AFA-folkene at blokkere den. Hvis man ser på videoen Jyllands-Posten har lagt ud, ser det ret dramatisk ud. Politiet gør et godt stykke arbejd. Men Jyllands-Posten forholder seg kølig, til tross for at den ene part forsøger at standse en lovlig demonstrasjon med vold. Denne tilskuerrolle preger europeiske medier og reflekterer den store kløft som eksisterer mellom folk og elite. Medierne fungerer ikke. Det gør at folk heller ikke tør delta i det monn som de gerne ville.

ANNONSE

Udenfor Birmingham samlet Tommy Robinson 300 medlemmer av det britiske PEGIDA. Han ville at den første marsj skulle forløbe fredelig, hvilket den også gjorde, i øsende regn.

I Dresden derimod var det 8.000, måske langt fler. Her er moddemonstranterne utkonkurreret. I Praha mødte 5.000 frem. Det er Sentral-Europa som sejler op som sentrum for anti-islamiseringsbevegelsen. I Amsterdam, Geert Wilders-land, demonstrerte fattigslige 200.

I Dublin tørnet PEGIDA og venstrefløj sammen, dvs politiet gjorde sit job. AFA er frustrered over at politiet tar sit job alvorlig. Det gør at PEGIDA trods alt kan gennemføre sine demonstrasjoner. AFAs taktikk er ellers at lave så meget ballade at vanlige mennesker skremmes væk.

Ligsom nazisterne kontrollerede Tysklands gader i tredverne, har venstrefløjen kontrollerede gaderne siden 1968. Det kan være det tyndes i rekkene.

Tommy Robinson ønsker en moderat form. I Birmingham talte en tidligere muslim som har konvertered til kristendommen.

muhammed.suleman.khal.pegida.06.02.2016

 

“Who here is far right?” he asked the crowd. No one answered. “There’s one thing I want to say to the far left: where were you when people like me needed your help? People who have turned away from Islam who are being made a target,” he said.

“There are thousand like me who are in hiding… Why is that happening in the western countries, in Britain?” he asked. “Because anyone who speaks against Islam is called a racist,” he added later. “But what are they going to call me?”

Det kan være PEGIDA bør satse mer på mennesker som Suleman Khan. De skaber forvirring ikke bare i AFAs rækker, men også hos pressen.

pegida.demo.cph.06.02.2016.steen

PEGIDA har fremdeles en lekse at lære i PR. Plakater med Raperefugees not welcome vækker blandede følelser. De spiller selvsagt på Refugees welcome, som også vækker blandede følelser. Men la det være med det. Koblingen til voldtægt er for direkte, og skræmmer vanlige borgere. Man må ikke gi indtryk av at man er mod mennesker i nød, så vil pressen få et påskud til å fortsætte marginaliseringen. Et mer fornuftig argument er at et land på fem millioner ikke har kapasitet til flere. Det er nok nu.

Hvis 2016 overgåer 2015 i antall migranter vil noget ske: Hvis PEGIDA klarer å dempe de hårde kantene, og dempe folks frygt, kan demonstrantene bli flere. De har en historisk sjanse.

pegida.cph.06.02.2016.steen.

Foto: Steen Raaschou.

Når man ser AFA-folkene må man spørge hvordan de har fået lov til at holde på i så mange år med å blokkere fredelige demonstrasjoner med vold. Det er pressens ligsom-nøytralitet som må bære en stor del av ansvaret.

 

http://www.breitbart.com/london/2016/02/06/pegida-uk-marches-in-complete-silence-through-birmingham/

 

Frontbilledet er også taget av Steen Raaschou

ANNONSE

6 svar til “Mister venstrefløjen kontroll over gaderne?”

 1. alsidig-akademiker siger:

  Min eneste protest mod indholdet i denne artikel, er at jeg ikke mener nazisterne nogensinde mistede kontrollen med gaderne i Tyskland. De havde ikke blot kontrollen i trediverne. De har kontrolleret Tysklands gader siden da og indtil i dag. Mindst siden 1968 har nazister også kontrolleret gaderne i de fleste andre store europæiske byer. Eneste forskel er, at hvor de i tredivernes Tyskland kaldte sig nazister, har de i årtierne siden kaldt sig socialister, kommunister, autonome, antifascister, antiracister, og talrige andre navne, men i al den tid har de også opført sig som nazister, tænkt som nazister, talt som nazister og klynket som nazister.

  Nazisterne tabte ikke anden verdenskrig. Hitler og hans regime vandt måske ikke noget, men den store livsløgn min generation er blevet opdraget til at acceptere, at kommunister og socialister stod i modsætning til nazismen, har hersket i årtier.

  Nu endelig er livsløgnen ved at tabe sin magt og folk flest begynder at se det åbenbare, at der ingen forskel er. Socialister, kommunister, fascister, nazister er alle blot forskellige aspekter af marxismen. Nazismen var aldrig borgerlig, den var aldrig på den politiske højrefløj, kun på marxismens højrefløj.

  I næsten et århundrede har fascister og socialister kæmpet om overherredømmet på den europæiske venstrefløj, mens den moderate borgerlige højrefløj har stået måbende tilbage uden at forstå, hvad der foregik.

  Er det ikke på tide at indse, at intet godt kan komme fra marxismen, og at dens udøvere ALLE er forbrydere. Selv hvis ikke alle forbrydere er ens. Nogen myrder, andre åbner bare porten for morderne. Men moralsk er der ingen forskel.

 2. […] © Snaphanen, klik for helskærm. Se også Radical chic – venstrefløjens catwalk og Mister venstrefløjen kontrollen over gaderne? […]

 3. Peter Pedersen siger:

  Spørgsmålet er ikke om venstrefløjen har mistet kontrollen over gaderne, men snarere om højrefløjen har mistet grebet om deres stigende parlamentariske indflydelse rundt om i Europa. Man skulle tro, at der med den megen snak om flygtninge/emigrant krisen ville være vedtaget andet end symbolske indgreb, altså indgreb der rent faktisk bare marginalt ville mindske menneske strømmene fra syd, men nej ikke en dritt sker der, det er vigtigere for højrefløjen, at markere sig retorisk.

  Man kunne spørge sig selv hvordan det kan være, at når nu hele olieindustrien i den grad er bundet op på og stor finansiere islamistiske diktaturer, Ja så bliver det ikke overhovedet adresseret fra højrefløjen. Hvis man virkelig er så bekymret og har man bare et minimum af realitetssans, tror man så, at der kommer noget der bare ligner styr på Grækenlands og Italiens grænser, hvis ikke landene hjælpes med betragtelige subsidære summer i forhold til nu?

  Ikke en gang i løbet af nuværende krise har man hørt fra toneangivende højrefløjs politikere eller for den sags skyld fra organisationer som eksv. Pegida, at olie industrien finansierer global såvel som national islamisering mere end samtlige halal kontrakter indenfor fødevarer tilsammen. Kunne man måske bare utopisk forestille sig, at der fra højrefløjs politisk hold ville foreslås en tilsvarende skat på olie fra Mellemøsten der skulle gå til sikring af europas ydre grænser? Det burde jo være yderst populært hos de bekymrede vælgere der gladeligt betaler til menneskestrømmene hver evig eneste dag de tanker deres bil i dag.

  Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg ser disse demostrationer og moddemostrationer som ganske uproduktive i forhold til deres erklærede mål, ja endog kontraproduktive, og det ville være mere ærligt om deltagerne bare gik løs på hinanden istedet for, at fylde æteren med deres retoriske ævl, der intet signifikant betyder i forhold til politiske løsninger på krisen.

 4. Jakob siger:

  To deltagere på vej til For Frihed demoen blev ca 13.30 ved Vesterbro torv overfaldet med slag og spark samt frataget deres stang med påsat dannebrog. Dermed gjorde gerningsmændene, en flok AFA’er, sig skyldige i vold og røveri. Forholdet er anmeldt og forhåbentlig finder ofrene de skyldige via de mange billeder taget igår, så de kan stilles til ansvar for deres feje handling.