Nyt

Politiet har ikke svar på de store spørgsmål om Stephen Paddock, men der er stadig flere brikker, som falder på plads i puslespillet, om hans liv. Før eller siden vil der komme en eller flere oplysninger, som giver en aha-oplevelse.

Spørgsmålet om motivet står øverst på dagsorden. Undersheriff Kevin McMahill siger til CNN, at man ikke er kommet nærmere noget svar.

Et andet centralt spørgsmål er, om han havde medhjælpere:

«It’s hard to believe that one individual planned this attack and executed without anybody else knowing anything about it,» McMahill said.

Nogen har benyttet Paddocks kortnøgle samtidig med, at hans bilen var ude af garagen på Mandalay Bay. Han kan ikke have været to steder på en gang. Enten har en anden person brugt bilen eller gået ind på værelset.

Politiet fandt også en mobillader på værelset, som ikke passer til Paddocks telefoner. Rengøringen plejer at fjerne glemte genstande.

Det hævdes også, at regninger viser, at der blev sendt mad op til to personer.

NBC News reported that investigators found a cell phone charger in the room not matching any of Paddock’s phones. Investigators also reportedly determined that one of Paddock’s card keys was used to access his room during a period when Paddock’s car had left the hotel garage.

Paddock brugte meget tid på at bære våbnene op. Politiet har gennemsset timevis af optagelser, men har ikke set tegn på, at andre har hjulpet ham med at bære dem op.

ANNONSE

Paddock overvejede flere andre musikfestivaler og bestilte også værelser.

After confirmation that Paddock rented an Airbnb overlooking the Life is Beautiful pop-rap festival in Vegas the week before the Route 91 Harvest Festival, reports surfaced that the gunman also booked a room overlooking the Lollapalooza festival in Chicago in August, insisting with the manager that he had to have a view room because he and his wife had met at the festival and were celebrating their anniversary. He ended up no-showing the reservation. Paddock also reportedly searched for hotels around Boston’s Fenway Park.

Paddock syntes at have planlagt samme modus operandi, i så fald var det ikke det særlige country-musik-publikum, han var ude efter.

Endnu et spørgsmål dukker op: Hvis det ikke var et ideologisk motiv, var det så selve massedrabet, som var motivet?

Når man får 22/7 på afstand, kan man også få en følelse af, at massedrabet var vigtigere end begrundelsen for Anders Behring Breivik, og det var også det, den første retspsykiatriske undersøgelse konkluderede.

Som Breivik havde også Paddock en plan. Han fulgte den, og det var planlægningen, som var så møjsommelig og detaljeret, at det sammen med viljen og evnen til at gennemføre handlingen efterlader indtryk af, det må have været en stærk drivkraft. Men drivkraften kan have været handlingen i sig selv.

Tilæeldigheder spiller altid en rolle, selv ved ekstrem planlægning. I dette tilfælde blev Paddock forstyrret af en værelsesalarm, som gik af, fordi en dør ikke var lukket ordentligt. Sikkerhedsvagt Jesus Campos kom til værelset på 32. etage for at tjekke, og blev mødt af en regn af kugler. Hvis ikke alarmen var gået af, ville Paddock have fået længere tid. Han skød i 9 minutter non-stop. Antallet af ofre kunne være blevet meget højere.

Det samme gælder bilen udenfor, som var fuld af ammunition og sprængstof.  Det var også ment for at bruges, sagde undersheriffen.

Detaljer dukker op: Paddock foretog 20 cruises i løbet af flere år, til havne i Mellemtøsten og Europa.

Noget som undrer er, hvor sparsomt med info der er om afhøringerne af kæresten Marilou Danley. Hvis ikke hun kan kaste lys over, hvem Paddock var, hvem kan så?

 

https://pjmedia.com/news-and-politics/2017/10/06/las-vegas-police-no-evidence-political-radical-ideologies-motivating-shooter/

ANNONSE