Nyt

Sidste weekend demonstrerede den Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) i Göteborg. De kom ganske vist aldrig i gang med selve demonstrationen, men måtte stå uden for en P-plads, før de mere eller mindre måtte flygte fra vrede og stenkastende moddemonstranter.

Men disse voldelige stenkastere fik stort set ingen opmærksomhed fra medierne. Kun en enkelt linje her og der. Bechir Rabani bestemte sig for at infiltrere den voldelige venstrefløj for at se, hvad der rører sig på den «gode» side. Her er hans film fra YouTube:

Journalisten Joakim Lamotte var også til stede, da venstrefløjen gik løs på politiet. Selvom det nok ikke er helt korrekt, at betegne alle i denne voldelige pøble for venstreaktivister. Sådanne demonstrationer tiltrækker sig alskens ækle typer, og Sverige har masser af indvandrerbander fra drabantbyerne med lang stenkastningserfaring mod både politi og brandvæsen. Disse friske fyrer har ingen interesse i en flok tåbelige nazister, som vidskræmte forsøger at flygte. Nej, disse fyre er ude efter at ramme deres egen fjende: politiet.

ANNONSE

At voldelige indvandrere dukkede op på scenen blandt de «gode», kom nok som en overraskelse for mange af de gode og velmenende mennesker, som bruger tiden på kærlighedsbombning og hjertehænder. Men de gør sig altså ikke klart, hvem de har allieret sig med i deres higen efter at lade alle få komme til Sverige og leve i harmoni og kærlighed. Prisen for multikultur er høj, og det er åbenbart en svær erkendelse at indrømme, at ødelæggelsen af ens eget samfund ikke er det værd. Man er nødt til at se det med egne øjne. Og det er derfor, medierne ikke vil lade folk se, hvad der virkelig foregår.

Som den modige kvinde påpeger: De venstreradikale er præcis som nazisterne.

De ejer næppe evnen til at skamme sig. 

Lamotte fortæller på Facebook, at manden med stenslyngen er udvist fra Sverige og at han blev arresteret efter stenkastningen. Tilbage står at afgøre, om han er over eller under 18 år …

Over eller under 18 år? Who cares – få ham ud!

Vi har ingen sympati for nogen af de anti-demokratiske grupper, som vælger at gribe til vold. Begge sider skal frem i lyset, hvis vi skal forstå, hvad der sker omkring os.

ANNONSE