Nyt

Mange syntes, at den norske valgkampen blev hård, men der er koldt på toppen. De TV-sminkede ansigter vi får serveret skjuler magtkampe og had. Af og til får vi et lille indblik, når det lækker. I Storbritannien har den tidligere finansminister George Osborne for nylig sagt, at han ikke vil hvile, før Theresa May ligger parteret hans i fryser.

George Osborne told colleagues at the Evening Standard that he would not rest until Theresa May was “chopped up in bags in my freezer”, according to a profile of the former chancellor.

Det er ikke første gang Osborne, som fik sparket af Theresa May, er kommet med ufine bemærkninger om statsministeren. Han har tidligere beskrevet hende som «dead woman walking» – en som afventer sin dødsstraf.

Med sædvanlig britisk elegance kommenterede Theresa Mays officielle talsperson sagen på denne måde: «Indholdet i den tidligere finansministers fryser er ikke et tema for mig».

“The contents of the former chancellor’s freezer are not a matter for me.”

The Guardian   Sky News

ANNONSE