Hovederne på bloggen

“Islamiseringen, der lyder så abstrakt, men er såre konkret, er over os i ly af globaliseringen, og vi lærer at indhylle os i festlige gevandter fra top til tå og tale lige så fromt som landets førende islamforskere. De unge piger synes, det er rigtig nize, og Danmarks Radio, denne institutionaliserede medløbermaskine, kan næsten ikke få hænderne ned og viser hver eneste dag en ny side af islamisk mode, mad og kultur. Jeg tænker Images of Africa fra 1990’erne, jeg tænker Mad & Vin en lørdag eftermiddag, blot mere eksotisk, og se, der kommer Ole Bornedal flankeret af Stine Bosse og de mest udknaldede typer fra Enhedslisten, Radikale Venstre, Læger uden Grænser og Mellemfolkeligt Samvirke; alting er i konstant bevægelse, luften formelig emmer af forandring, hvis ikke revolution, og fornemmelsen af, at nu, nej, nu kommer den grænseoverskridende og eksperimenterende mangfoldighed. Er den ikke dejlig?”

Mangfoldigheden er over os med alle dens konsekvenser – senest illustreret ved indvandrerbandernes krig i de københavnske gader. En krig, som er langt mere end blot kriminel i sit udspring, men også muslimsk og at forbindelsen mellem banderne og islamisterne bliver stadigt tættere, og det skaber nye og farlige aspekter og udvidelser af de muslimske parallelsamfund. De er snart ikke engang parallelle mere, men vil – hvis der ikke gribes ind – udvikle sig på alle samfundsmæssige parametre og komme til at true det omgivende samfund i stadigt stigende grad. Læs Jalvings indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9792382/mangfoldigheden-er-over-os/

ANNONSE

Mest læst