Kopierede/fra hoften

Inden længe underskriver Danmark ‘Marrakesh-erklæringen’, som regeringen ikke ‘forventer’ vil ‘afføde lov- givningsmæssige konsekvenser’, i lighed med foregående politiske hensigtserklæringer om migration. For fyrre år siden havde det hverken gjort fra eller til, men i dag, hvor Løkke & Co. går til valg på en stram udlændingepolitik, udstiller det de dobbelte regnskaber. Man er en dårlig målmand, hvis man nægter at røre bolden med hænderne, og det gør det ikke bedre, hvis man binder dem på ryggen.

Fra BT.dk – Løkke efter mindeceremoni: Vi skal passe på nationalismen (Ritzau).

“Statsministeren peger blandt andet på nationalisme og en mere udbredt skepsis over for internationale institutioner som ting at tage sig i agt for.

– Nationalfølelse er en stærk ting. Jeg er dansker. Men den form for indadvendt nationalisme, hvor man vender ryggen til resten af verden, kommer der kun dårligdomme ud af.

– For mange er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved de internationale institutioner som FN og EU og hele det internationale samarbejde. Hvis de får ret, får vi et problem, siger statsministeren.”

ANNONSE