Nyt

Kvinden som blev udsat for det frygtelige overgreb var på vej hjem fra en tur i byen lige efter midnat, da en mand «venligt» slog følge med hende for at hun skulle «komme trygt hjem». Et stykke bag ham fulgte to andre overfaldsmænd.

Denne video som politiet har offentliggjort, viser en kvinde som ledes bort fra Covent Garden i London til en stille sidegade, hvor hun bliver voldtaget af mindst to af mændene på filmen. Politiet jagter på disse tre gerningsmænd:

Uhyggeligt, midt i London centrum.

Britiske byer er fulde af overvågningskameraer. De kan desværre ikke forhindre kriminalitet, men de kan i det minste bidrage til, at man kan identificere gerningsmænd efterfølgende. Britene er heller ikke bange for at vise gerningsmændenes etnicitet og medierne slører ikke billeder, som skal hjælpe med at finde frem til dem.

ANNONSE

Det tillidsbaserede samfund er væk, selv om det ikke er gået op for alle endnu.

Daily Mail

ANNONSE