Nyt

LGBT-segmentets vedholdende defensorat for islam og deres aldrigt svigtende regbue-demoer mod islamofobi, har for de mere oplyste altid fremstået sært selvmorderisk: Hvor islam er vundet frem, er homosexuelle altid blevet forfulgt, tortureret og dræbt. Se blot til Iran, hvor det er god skik at eksekvere offentlige henrettelser af bøsser på fodboldstadioner -hvis man da ikke vælger at klynge dem op i den nærmeste lygtepæl til skræk og advarsel.

Ingen befolkningsgruppe bør frygte islam mere end de homosexuelle, men det ser ikke ud til at være sevet ind, og det er spørgsmålet, om de seneste rapporter fra det stadigt mere islamiserede Tjetjenien vil ændre på denne bizarre forkærlighed for egne bødler. Her har den tjetjenske leder Ramzan Kadyrov nemlig erklæret, at han vil have alle LGBT-personer “elimineret” inden ramadanen begynder den 26. maj.

I forvejen er homosexuelle jaget vildt i Tjetjenien, der har ført en regulær klapjagt på bøsser, som er blevet anholdt og tortureret i ugevis og mange også dræbt af de tjetjenske myndigheder. I nogle tilfælde bliver forældrene tilkaldt og bedt om at “rense deres ære med blod” ved selv at slå deres homosexuelle sønner ihjel – ellers vil myndighederne. I følge France24  gøre det selv:

ANNONSE

Om Ramzan Kadyrov kan nå at slå alle homosexuelle ihjel inden ramadanen skydes igang er tvivlsomt – selvom viljen er stor og der sættes mange kræfter ind på det. Det er langt mere sikkert, at historien – hvor veldokumenteret den end er – ikke vil afholde det vesteuropæiske homosegment fra fortsat massivt at støtte den religion, der hader dem så meget.

 

GayTimes ,

ANNONSE

Ét svar til “Tjetjeniens leder vil udrydde alle LGBT-personer inden ramadanen”

  1. KnudMadsen siger:

    Ligesom jøderne, inviterer disse folk, muhamedanere ind i vore lande og bagefter skaber de sig, når de bliver myrdet af selvsamme morderiske muhamedanere. DET overgår min fatteevne.