Oraklerne

Alle politikere er rystede over endnu et møde med gentagelsen, dekade efter dekade. Intet ændrer sig, andet end at frekvensen stiger støt, og intensiteten følger snart efter: Ingen kan stoppe en gal mand, siger vores politi, livet går videre, siger vores Statsminister. På hvilke betingelser er underordnet, blot vores tilgang er zen.

Det er livet i en storby, siger Londons muslimske borgmester, det må man vænne sig til. Men sandheden er, at det er livet med en stor muslimsk befolkning og det vil man ikke vænne sig til. Man vil smide dem ud eller lade sig trampe ned, men vænne sig til det vil man ikke. Den luksus har kun politikerne, der håber det ikke ramler, mens deres karriere er på spil. Et demografisk pyramide-spil er der sikkert nogen, der har kaldt det.

Andre lader sig ikke ryste så let

muslimsk-kvinde-krydser-sin-tros-spor

Forargelsen er stor over, at billedet er gået viralt, et snapshot er ude af kontekst, og ingen ved, hvad der foregår under et muslimsk tørklæde.

Sådan var det ikke med den døde dreng i vandkanten, der blev selve symbolet på de lukkede europæiske grænsers grusomme konsekvenser. Men drengens familie var ikke flygtninge, de boede trygt og tyrkisk og ville til Canada, selv om de havde fået afslag.

ANNONSE

Medierne labbede også den muslimske brud, der lagde blomster efter terrorangrebet i Australien til sig – et så flot billede, at man næsten skulle tro, det var til ære for fotograferne, hvis ikke ens menneskesyn var bedrevidende.

Og medierne faldt også på halen, da den ensomme muslimske kvinde ikke kunne finde en plads blandt de afvisende danskere, selvom historien var den modsatte.

Men billedet af den tilsyneladende indifferente muslimske kvinde, der krydser ummaens spor, fortæller den grundlæggende sandhed, som den europæiske islamofobirapport anno 2016 forsøger at benægte på imponerende 612 sider.

Det samme gør Theresa islam-er-fjong May, der ved, at en historie skal frames hurtigt, hvis den skal overleve mands minde i nyhedsstrømmen.

Taking on the role of a theologian, Theresa May insisted: “It is wrong to describe this as Islamic terrorism. It is Islamist terrorism. It is a perversion of a great faith.”

Speaking in Parliament, she also said the attack showed “the importance of all of our faiths working together, and recognising the values that we share”.

Adding: “This act of terror was not an act of faith. It was a perversion; a warped ideology, which leads to an act of terrorism like that and it will not prevail.”

Men ak, nyhedsstrømmen udtrykker også den bedrøvelige sandhed, her fanget ved tilfældige screenshots fra Al Jazeera:

muslimske-reaktioner

screenshot-fra-arabisk-livestreaming-af-terror

I vores broderland, der importerer så meget fætterkultur, er politikerne rystede over at våben strømmer ind over landets grænser og det sker via Danmark. Politichefen i Malmø siger, at det er mest til kriminelle, men “De er ikke spesielt organiserte, mer kamerater som kjenner hverandre og bygger ulike nettverk” og det lyder jo langt mere hyggeligt og tilforladeligt. Og ikke et ord om islam.

 

Drokles blogger på www.monokultur.dk 

ANNONSE

Ét svar til “Politikere og myndigheder er rystede – men de fortsætter kursen”

  1. finnur siger:

    Vestlige politikere velger karriere, komfort og konsensus. Ingen av dem ønsker Gert Wilders tilværelse med skuddsikker vest, 3 livvakter døgnet rundt og flytting fra leilighet til leilighet hver 3. dag. Sånn er det bare!