Nyt

Billedet: Sposikring på gerningsstedet

En 13-årig dreng er torsdag eftermiddag pågrebet uden for Olosftröm i Blekinge – mistænkt for at have dræbt en jævnaldrende dreng med en kniv.

Politiet blev kontaktet omkring klokken fire torsdag eftermiddag. To sårede drenge blev fundet uden for et hus: den ene blev kørt med ambulance til hospitalet, den anden blev behandlet på stedet og derefter pågrebet – mistænkt for drab.

Det er uklart hvordan, eller om, de to drenge kendte hinanden.

– Någon form av relation har de förmodligen. Att två trettonåringar bara stöter på varandra utomhus, utanför tätorten, håller jag för osannolikt, sier Calle Persson i politiet i Region Syd til Fria Tider.

– De har varit bekanta på något sätt.

Det er Fria Tider som skriver, at drengene er 13 år, med politiet som kilde. Etablerede medier skriver af uransagelige årsager kun, at de er «under 15» (den kriminelle lavalder) eller «i yngre tonåren». Man kan vanskeligt opfatte det anderledes end at det er et bevidst forsøg på at sløre deres alder.

Politiet har beslaglagt en kniv, skriver Aftonbladet. Den mistænkte 13-årige dreng er nu i de sociale myndigheders varetægt.

Etterforskningen kompliceres af, at den mistænkte er under den kriminelle lavalder.

– I vanliga fall när vi har en misstänkt i ett mordärende kan vi bara låsa in honom i en cell och förhöra honom när vi vill, men nu måste vi gå lite mer varsamt fram. Nu är socialtjänsten inkopplad och de kommer väl få göra det mesta jobbet framöver när vi är klara med de polisiära bitarna, sier Calle Persson.

 

Fria Tider: 13-åring knivmördade jämngammal pojke i Olofström

ANNONSE

Ét svar til “Blekinge: 13-årig dreng knivdræbt – 13-årig dreng pågrebet”

  1. KnudMadsen siger:

    Det går lystigt for sig i Sverigstan, og iflg. David Trash er der oven i købet penge i lortet!!