Hovederne på bloggen

“PK er den svenske forkortelse for politisk korrekthed, og politisk korrekthed er i Sverige som i Danmark en identitets- og statusmarkør. Se mig! Se, hvor god jeg er! Jeg gør gode gerninger, herunder byder fremmede velkommen (teoretisk set), deler globaliseringens mirakler, kæmper for såkaldt antiracisme, feminisme, klimaangst og multikulturalisme, herunder forsvaret af indvandrernes, seksuelle minoriteters og dyrs rettigheder. Mere tvivlsomt er det, hvorvidt almindelige svenskere også har ret til Sverige.”

Selvom Sverige er på hælene, kriminaliteten raser og indvandringens konsekvenser sætter ind for fuld tryk, så klamrer ego-humanisterne sig til magten. Ego-humanisternes mantra er, at vi skal vælge, ville og turde verden i stedet for at begrænse os. Vi skal sige ja og velkommen, ikke nej og luk grænsen. De tager udgangpunkt i deres hypotetiske og fuldstændig urealistiske utopi og nægter at se virkeligheden i øjnene. Imens forbløder Sverige og en længe efterlyst indvandrerdebat kommer sandsynligvis alt for sent: Den demografiske udvikling har alleredet overhalet debatten inden om.

Læs Jalvings dystopiske analyse af broderlandet her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9387215/troen-paa-den-egohumanistiske-stormagt-fosser-ud-af-sverige/

ANNONSE