Nyt


Den canadiske premierminister Justin Trudeaus  beslutning om at modtage mindst 25.000 syriske flygtninge og migranter over en 3 måneders periode, fra december 2016 til februar 2017, har allerede affødt sexkrænkelser, der har trukket overskrifter på mediernes kriminalsider:

En 39-årig syrisk mand, Soleiman Hajj Soleiman, er nemlig sigtet for at have krænket mindst 6 mindreårige teenagepiger sexuelt i forbindelse med afholdelsen af et stort familie-arrangement sidste søndag i WEM Waterpark – et tropisk badeland i Edmonton.

Pigerne kontaktede efterfølgende en livredder og udpegede den 39-årige syriske flygtning, Soleiman Hajj Soleiman, som nu er sigtet, mens myndigheder forsøger at finde ud af, om han har krænket flere end de 6, der allerede er stået frem.

ANNONSE

Den syriske mand ,der ikke kan betragtes som flygtning, da han kom til Canada fra Libanon og altså var i sikkerhed for krigen i Syrien, har opholdt sig mindre end 2 måneder i Canada, før han – i hvad der må betegnes som en art sexuelt amokløb – krænker mindst 6 mindreårige teenagepiger til samme arrangement.

Det er nu ikke selve overgrebene, der bekymrer direktøren for The Islamic Family and Social Service Association, Mohamed Huque, men mere, at den syriske gerningsmand er blevet identificeret som syrer og flygtning: “Det er et isoleret tilfælde, som ikke skulle have lov til at sætte de tusinder af andre flygtninge i et negativt lys”, siger han:

Mohamed Huque, executive director of the Islamic Family and Social Services Association, said his concerns proved to be well-founded Wednesday after news stories identified Soleiman as a Syrian refugee.

“I’m disappointed that his nationality and immigration status was even identified in this case,” said Huque, whose agency helped 250 Syrian refugees settle in Edmonton last year.

“This is an isolated case that should not cast a negative light on the thousands of other refugees who have come to this country without incident.

Men med tanke på de efterhånden utallige tilfælde af sexuelle overgreb, der har fundet sted i Europa som direkte konsekvens af migrantstrømmene,er det umuligt at se endnu et overgreb som en isoleret hændelse.

Det varsler ilde for konsekvenserne af Trudeaus storstilede plan om at gøre Sverige rangen stridig som empatisk og selvudslettende modtagerland for flygtninge. For Canada vil med stor sikkerhed også mærke samme konsekvenser på kriminalitet, parallelsamfund, no-go zoner og begyndende opløsning af retssamfundet som Sverige.

Det kan undre, at Trudeau ikke har skelet til den opløsning, som Sverige gennemgår og som er en direkte konsekvenserne af den massive indvandring til landet. Men for Trudeau, har det tydeligvis også været et personligt projekt for ham at iscenesætte sig selv som den store redningsmand. Et projekt, der har fyldt meget i hans relativt korte embedsperiode, og som har givet temmelig bizarre udtryk. Som i  nedenstående video, hvor Trudeau i et radioprogram med en syrisk flygtningefamilie er så bevæget over sin egen godhed, at han konstant må tørre øjnene:

“You hadn´t been walking on Canadian soil if I hadn´t said: “Yes we can do this together and made it done, and that for me was as strong and… and… and clear a reinforcement that I was gonna be ok in this job.

It was on a personal level very, very touching to me”

Se også Ezra Levants analyse af sagen fra Edmonton på The Rebel:

 

CBC Edmonton

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige