Hovederne på bloggen

“Transformationen er glidende og muligvis lige så epokegørende som Reformationen og indeholder en bevægelse fra homogene og velstående nationalstater – til multikulturelle, ufredelige, relativt fattige, beboede områder indrammet af overstatslige institutioner uden folkelig legitimitet.

Trump m.m. må ses som en reaktion på denne glidende proces, og reaktionen, som har akkumuleret og akkumuleret i årtier, er kun lige begyndt.”

Den eneste måde den nuværende, såkaldte eliter kan undgå mere Trump på er ved at gå imod deres inderste instinkter og rulle såvel unionen som migrationen tilbage. Det er de to kernefaktorer, der har bragt Trump til magten og det bunder i en tiltagende og grundlæggende utryghed i befolkningerne, som de siddende eliter har været både blinde og døve over for. Det er de fortsat, og derfor vil Trump og hans ligesindede fylde stadigt mere.

Læs Jalvings indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9314219/derfor-faar-vi-mere-trump-i-europa/

ANNONSE

Ét svar til “Derfor får vi mere Trump i Europa”

  1. KnudMadsen siger:

    Største problem med Præsident Trump er, at han desværre kun har 8 år til at få ryddet ud i den forbandede sump af politisk korrekthed, der er ved at knuse hele den vestlige kultur.
    Men heldigvis er han meget målrettet og effektiv.