Nyt

You gotta walk it as you talk it: Den svenske regering hånes nu over hele verden for sit skamløse knæfald for et totalitært, kvindefjendsk regime.

De iførte sig hijab, svøbte sig i mange meter tekstil, og defilerede så forbi Irans præsident, Hassan Rouhani.

Og statsminister Stefan Löfven, som stod ved siden af Rouhanis, smilede fåret.

Hvis man ikke havde set billederne på stort set alle nyhedskanaler, ville man have troet, at det var en sketch fra et satireprogram.

Propagandaorganet IIDO

Men det var virkeligt nok: Repræsentanterne for «feminist-regeringen» poserede villigt for Irans islamistiske propagandaorgan IIDO. Og nu høster de frugterne af deres yderst pinlige optræden: En «walk of shame» fastslår UN Watch.

Det er ifølge Voice of America Islamic Ideology Dissemination Organization (IIDO) som står bag dagens mest omtalte billede. IIDO arbejder ifølge deres egne oplysninger for at udbredekendskabet til  islams kultur og religion. Billedet blev taget af det statslige iranske nyhedsbureau Mehr.

Slukørede skolepiger som står skoleret for rektor. (foto: Mehr)

 

På billedet står syv kvinder – repræsentanter for verdens første feministiske regering – lydigt på rad og række, med hovedet viklet ind i tekstil. En propagandasejr for den shiamuslimske organisation, som siden 1981 har kortlagt «fjendens angreb» på islam (fra Mehr News Agencys side):

ANNONSE

It also conducts in-depth studies on the enemies’ cultural onslaughts and anti-Islam propaganda to make policies to thwart their conspiracies and to enlighten the general public.

Organisationen blev dannet på direkte ordre fra Ayatollah Khomeini for at udbrede islamisk kultur og ideologi.

Åndsfrænder: feminister og islamister

Rick Moran i American Thinker påpeger, at dette ikke er det eneste eksempel på feminister som viser solidaritet med verdens kvindehadende muslimer. Men hvorfor?

I think feminists see Muslim governments that enforce the covering of women as kindred spirits in opposition to Western values.  The compulsory nature of female dress codes can be excused because, at bottom, the hijab is a protest against modernity and what feminists see as the «sins» of Western males in «oppressing» women.  Muslims may not give women any rights, but their opposition to the notion of Western freedoms is more important.

The hypocrisy escapes them.  To recognize one’s own contradictions, there must be an ability for self-examination and retrospection – something unknown among radical feminists.

The «feminist» government representatives of Sweden had a golden opportunity to make a statement that would have been heard far and wide in the Muslim world.  Unfortunately, ideology got in the way of their supposed mission to advance the cause of women’s rights, and the result was disheartening to Muslim women all over the world.

Gik verden rundt

Mandag blev de svenske politikeres Teheran-tur omtalt av blandt andre Daily Mail, BBC, Washington Post, Die Welt, Bild og Sputnik.

Det amerikanske konservative netsted, American Thinker, undrer sig over, hvordan Sveriges vicestatsminister, Isabella Lövin, den ene uge kan håne Donald Trump på twitter og tale om at «the world need strong leadership for women’s rights,» og den næste uge underdanig iklæde sig hijab i Iran.

Twitter-billedet som var et åbenlyst hib til præsident Trump.

4. februar skrev Expressen «Hela världen skrattar efter Lövins Trumphån«.

Nu vender hånlatteren sig mod Lövin og hele den svenske regering.

 

American Thinker: ‘Feminist’ Swedish government wears hijab while in Iran

ANNONSE

3 svar til “Walk of shame: Den svenske “feminist-regering” bliver hånet i hele verden”

  1. Ivar Möller siger:

    Det är bara fint att hela Världen hånar vår Regering De ska frysas ut och fråntas ledarskapet i FN´n säkerhetsråd. Dras inför rätta för kätteri, lands och högförräderi. Sen kan Europa andas ut och reparera skadorna efter vänsterfeministernaoch den opålitliga 7-klövern.

  2. KnudMadsen siger:

    Gad vide, om der er nogen, der kan forklare, hvad der rører sig inde i hovederne på de skøger?