Nyt

 

Det svenske Brottsförebyggande rådet (Brå) har ikke udarbejdet statistikker over kriminaliteten fordelt på etnicitet siden 2005.

Nu kræver Sveriges Demokraterne (SD) at  der kommer tal kommer på bordet.

Mattias Karlsson (SD)diskuterer her med professor i kriminologi, Jerzy Sarnecki, om det er relevant at få tallene på bordet. Man skulle tro, at SD ville løbe åbne døre ind hos en kriminologi-professor, der øjner muligheden for at få opdateret tal, der er mere end 10 år gamle – men ikke Sarnecki.

Og slet ikke, da Mattias Karlsson oplyser, at en ud af ti unge kvinder i Sverige oplever at blive sexuelt forulempet. Og at “visse nationaliteter” skønnes at have en er kriminalitetsrate på hele 25% . Det gælder især dem, som Mattias Karlsson så forsigtigt kalder “de nye indvandringsgrupper”.

Det ville være godt at få disse tal be- eller afkræftet, mener Mattias Karlsson.

Sarnecki har meget travlt med at bedyre, at han udelukkende repræsenterer forskningen og ikke har politisk slagside, men hans modvilje mod at foretage en afdækning af kriminaliteten fordelt på etniske grupper er påfaldende. Sarnecki forsøger sig med en tilgang om, at det er mere interessant at finde ud af, hvorfor der er så meget kriminalitet. Desuden er han ikke interesseret i den type fakta, som Mattias Karlsson er ude efter, men fakta som er mere “sofistikerede”

ANNONSE

Ligemeget hvor sofistikerede fakta Sarnecki prøver at forske(?) på baggrund af, vil svarene nok vise sig at blive endnu mere ubehagelige for Sarnecki.

For uanset hvilken vinkel det svenske Brottsförebuyggande rådet anlægger, vil man stå tilbage med den triste sandhed, at det udelukkende er muslimske indvandrere, der har forvandlet Sverige fra en tryg og fredelig velfærdsstat til et land, der ikke kan garantere borgernes sikkerhed og hvor de offentlige institutioner er i knæ. Og ansvaret for denne fatale udvikling ligger hos ham selv og det “godheds”-segment, der ikke bare har tilladt denne udvikling, men arbejdet målbevidst på at realisere den.

Alligevel, eller måske derfor, kæmper Sarnecki voldsomt imod, og sætter konstant sin – temmeligt flossede – troværdighed som forsker ind på den helt absurde påstand, at volden ikke er steget, og da slet ikke steget som følge af indvandringen.

Det er som at se Komiske Ali, der hårdnakket hævdede Iraks sejr, mens amerikanske tanks i baggrunden rullede ind i Bagdad, når man hører Sarnecki postulere, at kriminalitetsniveauet i Sverige er stabilt og at der ikke findes bevis for Mattias Karlssons påstand. Og det er utroligt, at hans udtalelser ikke vækker ramaskrig.

Læg i øvrigt mærke til, at Mattias Karlsson ikke er inviteret i studiet og at han – i modsætning til Sarnecki – konstant bliver afbrudt.

ANNONSE

Ét svar til “En ud af ti unge piger oplever sexuelle overgreb i Sverige, men svensk forsker nægter at opdatere statistik”

  1. […] Han ser sagen i sammenheng med, at Brottsförebyggande rådet (Brå) nægter at fremlægge opdateret statistik over sammenhængen mellem indvandring og kriminalitet, en sag Document omtalte for en uge siden: ” En ud af ti unge piger oplever sexuelle overgreb i Sverige,men svensk forsker nægter at opdatere st… ” […]