Nyt

Trykkefrihedsselskabet holder  konference på Christiansborg lørdag 28. januar: Kan vi stole på FN i sager der har med ytringsfrihed at gøre?

Kan vi stole på FN som forsvarer af grundlæggende frihedsrettigheder – herunder ikke mindst ytringsfriheden?

Er FNs Menneskerettighedsråd ved at udvikle sig til et indirekte talerør for islamiske stater, der ønsker at undertrykke ytringsfriheden og kriminalisere religionskritik?

Rådets formand, den saudiske prins Zeid Ra´ad al Hussein, sammenlignede i en tale i september vestlige, demokratiske islam-kritiske politikere som Geert Wilders, Marine Le Pen og Donald Trump med Islamisk Stat.

Samtidig øges indflydelsen fra den magtfulde islamiske organisation OIC (Organization of the Islamic Conference), som bl.a. har til formål at: ”støtte alle muslimer i deres kamp for at sikre værdighed, selvstændighed og nationale rettigjhder” på Rådets arbejde og beslutning og arbejder målrettet på at kriminalisere religionskritik.

Trykkefrihedsselskabet har inviteret politikere og NGO´ere til at sætter fokus på FNs troværdighed i forsvaret for frihedsrettighederne. Det sker på Landstingssalen på Christianborg den 28.januar kl. 13-17.

Mød bl.a. tidligere formand for Intrernational Humanist and Ethical Union, Roy Brown, leder af Institut for Menneskerettigheder Jonas Christoffersen og MF Søren Espersen.

 

Dato: 28. januar 2017

Tid: Lørdag den 28. januar 2017 kl. 13-17

Sted: Landstingssalen, Christiansborg

Entré: 40 kr for medlemmer af Trykkefrihedsselskabet. 75 kr. for ikke-medlemmer. Se nedenfor (scroll helt ned)

 

Billett købes her

 

ANNONSE