Nyt

Det svenske Skattevæsen har over hundrede personer i landet mistænkt for at finansiere terror. Ifølge Säpo  har de samlet penge ind til Islamske Stat og andre terrororganisationer. Mindst 300 personer skal have sluttet sig til Islamsk Stat og omkring hundrede af disse er kommet tilbage til Europa.

Et nyetableret samarbejde mellem det svenske sikkerhedspoliti, Säpo, og Skattevæsenet viser, at de svenske jihadister har omfattende støtte hjemmefra.
Säpo har upprättat en lista över personer som misstänks ha finansierat terrorism. Hittills har 400 personnummer överlämnats till Skatteverket med begäran om utredning.
Till dags datum har Skatteverket beslutat att upptaxera 120 av dessa personer. Enligt Charlotte Hoff, regional samordnare mot grova brott på Skatteverket, är mellan 20 och 25 bosatta i Malmöområdet.
 
– Vi ser en tydlig koncentration i förhållande till befolkningsmängd till Göteborg, Örebro och Malmöområdet, säger Charlotte Hoff.

Blev du overrasket? Så er det nok fordi du er «ekspert» i jihadisme. For ekspertene hævder jo, at disse jihadister er ensomme ulve og ekstreme, og at der umuligt kan være støttegrupper, der støtter dem.

Skatteverkets ärenden är belagda med sekretess. Men Charlotte Hoff beskriver med ett typfall hur verket agerar när Säpo skickar över ett personnummer på en individ som misstänks för terrorfinansiering.
 
– Vi upptäcker att en person, som kanske lever på bidrag och själv har låga inkomster, får många olika belopp inbetalda på sitt konto. Då kontaktar vi honom. Om personen inte kan inkomma med en rimlig förklaring till varför dessa inkomster är icke skattepliktiga så upptaxerar vi honom, förklarar Charlotte Hoff.

Så er der efter al sandsynlighed ikke tale om lommepenge fra mor og far.

Sverige har virkelig fået hænderne fulde med al den kulturberigelse. Det skaber jo tydeligvis også arbejdspladser. Her er der jobs til alle, der vil arbejde inden for lovens rammer!

 

Sydsvenskan

ANNONSE