Hovederne på bloggen

“Sammenlignet med koldkrigen lever vi en mere uforudsigelig, men også mere ustabil verden. I dag er det ikke ideologi, men kultur, der er afgørende, og det betyder, at konflikterne bliver mere langvarige, mere voldelige og mere vanskelige at løse. […] Dertil kommer Vestens og især USA’s svækkelse. Mangfoldighed ses ofte som en berigelse af USA. Men hvis det ikke længere er den angloprotestantiske kultur, der hidtil har båret USA frem, der definerer USA’s interesser, men en anden kultur, der især præges af dybe demografiske ændringer på grund af den latinamerikanske indvandring, ja, hvad så?”

Det er netop når det går allerbedst, at katastroferne truer, skriver Kasper Støvring i dette indlæg. Når levestandarden er høj, holder mennesket op med at kæmpe for overlevelse, hvilket skaber destruktion af faste ordner.

Derudover skaber høj levestandard også migrantstrømme og befolkningseksplosion – så freden og velstanden er altid farlig og uforudsigelig, skriver Støvring i dette interessante indlæg, der kan læses her:

 

http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/11/02/verden-er-blevet-fredeligere-og-derfor-farligere/

ANNONSE