Hovederne på bloggen

“Det var Mogherini, der blev berygtet for at sige, at politisk islam bør være en del af fremtidens (europæiske) billede. Bemærk: Hun sagde altså ikke det banale, at muslimer allerede er en del af Europa, nej, hun taler om ”politisk islam” – det er bevægelser som Det Muslimske Broderskab og Hizb ut-Tahrir – og hun udtaler et ønske, et ”bør”, om at det bliver sådan

Og nu udtaler hun altså ønsket om at få mere indvandring fra bl.a. Afrika.”

En nylig undersøgelse fra Chatham House viser, at et flertal af europæerne ønsker at stoppe indvandringen fra muslimske lande. Samtidig har en stor norsk undersøgelse dokumenteret, at indvandrere giver millioner af kroner i underskud for staten, og at der skal en skattestigning på 8 procentpoints til for at modsvare det hul i statsbudgettet, som indvandringen skaber. Plus det løse.

Kasper Støvring sætter i sit indlæg disse oplysninger op mod EUs  udenrigschef. Frederica Mogherinis udtalelse om, at Europa har brug for indvandring og ikke vil lukke grænserne som andre steder ”i verden”. og stiller forslag om indførelse af få regler til afværgelse af den helt store katastrofe – for EU.

ANNONSE

Læs Støvrings indlæg her:

 

http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2017/02/11/laengslen-mod-katastrofer-haervaerk-og-pludselig-doed-for-eu/

ANNONSE