Tavle

Jyllands-Posten har interviewet amerikanske Derek Beach ved Aarhus universitet, der synes nattens debat var deprimrende. Vi må have sett to forskellige debatter. Trump var helt på højden og drejede debatten til sin fordel. Måske er det den virkelige grund til, at danske dagblade finder debatten deprimerende?

»Den første halve time var uhyre deprimerende. Specielt for Donald Trump, som var direkte ubehøvlet. Han afbrød og opførte sig som et fem-årigt barn. Han var uhøflig overfor moderatorer, og jeg tænkte på et tidspunkt, om han går hen og slår Hillary,« siger Derek Beach, der påpeger, at begge kandidater var med til at gøre den første halve time slem.

»De siger det samme bare med omvendt fortegn: “Modkandidaten er simpelthen uegnet til at være præsident.” Det var en ekstrem bitter tone, og jeg har aldrig set noget lignende i en amerikansk præsidentvalgkamp. Det var helt uhyggeligt,« siger Derek Beach om den første halve time af aftenens debat.

Uhyggeligt? Er politiske modsætninger for åben scene uhyggeligt? Ville Beach og Jyllands-Posten sagt det samme om moderatorerne og Hillary hadde skoset Trump som i den første debatt?

Alle de krokodilletårer.

Hvorfor er danske medier så dårlige på USA?

 

http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE9065599/valgforsker-om-debat-den-foerste-halve-time-var-uhyre-deprimerende/

 

 

ANNONSE