Kommentar

Nordiske mediers dækning af Trumps USA er en “dumbing down”-proces. Beskrivelsen er frakoblet det, der sker i USA. I stedet hænger man i frakkeskøderne på Washington Post, New York Times og CNN. Efter at disse medier er blevet propagandaorganer i krigen mod præsidenten, forstår danske læsere stadig mindre af, hvad der sker.

Jørgen Ullerups opsummering i Jyllands-Posten er en skam og en fornærmelse mod intelligente mennesker. Efter af en omhyggeligt beskrivelse af, hvilket Damoklessværd, der hænger over Trumps hoved i form af Bob Muellers efterforskning, hedder det pludselig:

Finder Mueller ingenting, vil både Trump og USA kunne lægge Rusland bag sig og komme videre.

Det er selvmodsigende og helt hen i vejret. De liberale medier har erklæret Trump krig, og en af parterne vil ligge blødende tilbage på slagmarken. Som det ser ud nu, bliver det ikke Trump.

ANNONSE

Efterforskningen har endnu ikke kunnet lægge klare beviser på bordet, for at Trump-systemet har samarbejdet med russerne.

Derimod er der for hver dag nye beviser for, at Hillary Clinton samarbejdede med russerne og fik dem til at levere kompromitterende materiale om Trump. Manden der lavede rapporten, Christopher Steele, fik den plantet hos FBI.

Det er ikke Trumps White House, der minder om House of Cards, det er pressen, som er gået  fra forstanden. Der er ikke hoved og hale på Ullerups påstande.

Men foreløbig har undersøgeren ikke præsenteret noget bevis på, at Trump selv eller hans rådgivere indgik i en sammensværgelse med Rusland om at spænde ben for Hillary Clinton.

Alligevel siger Ullerup god for rapporten, som Christopher Steele fik lavet. Det er der ellers ingen andre, der gør. Ingen har formået at verificere rygterne. Det har Glenn Simpson, som leder af Fusion GPS, bekræftet under en høringen i Kongressen.

Blandt afsløringerne var, at Trump samarbejdede med russiske embedsmænd i valgkampen, og at russiske spioner havde filmet Trump i selskab med russiske prostituerede på Ritz-Carlton-hotellet i Moskva i 2013. Det er kategorisk blevet afvist af Trump.

Hvorfor denne ensidige dumhed i danske medier? Trump repræsenterer en politik, der sætter “America first”. Trump siger: “Jeg blev ikke valgt til præsident for hele verden, men til at beskytte amerikanske interesser.”

Vest-europæiske ledere mener omvendt: De er sat til at beskytte trans-nationale interesser. Det siger Lars Løkke Rasmussen eksplicit. Der kommer ikke på tale at genforhandle eller opsige konventionerne; de går foran dansk lov.

Det er denne politik, der gør, at migranterne vil fortsætte med at strømme til Danmark. Problemet er ikke det enkelte menneske, men ophævelsen af det nationale fællesskab og nationen.

Der er tale om en opsigelse af samfundskontrakten. Men så er befolkningen fritstillet og må se til at varetage sin egen interesse.

I USA er det utrolige sket: En præsident er valgt på et program, som sætter amerikanske interesser først. Det er et brud med de senere års utopiske politik med stræben efter verdensfred og konvergens mellem fattige og rige land, og mellem islam og demokrati.

Trump afslører bedraget. Derfor er han livsfarlig.

Han er kommet styrket ud af det første år. Og kan blive en af de virkelig store præsidenter.

Pressen derimod…

Her er Donald Trumps House of Cards

ANNONSE

Ét svar til “Danske mediers Trump-had er en form for selvhad”

 1. Mr Alt Right Arrow siger:

  En undersøkelse i USA viser at dekningen av President Trump er over 90% negativ. Jeg vil mene at tallet er høyere i Norge og Norden. Mediene er uten skam nå tildags, de lyver, fordreier, sverter og vinkler med en åpenbar politisk agenda.

  Kanskje bør alternative og langt ærligere media enn MSM i Norge og Danmark – som Document, la seg inspirere av Trump og gi ut en årlig symbolsk pris til de største løgnhistoriene fra MSM. #FakeNewsAward

  President Trump har listet opp 11 nyhets saker som de verste (obs – nettstedet har vært nede grunnet høyt besøk og interesse): https://gop.com/the-highly-anticipated-2017-fake-news-awards/

  For de som ikke kan engelsk – her er en Svensk oversettelse:

  https://toklandet.files.wordpress.com/2018/01/trumps-lista.jpg?w=600